Am redescoperit-o pe exotica vedetă de la „Bravo, ai stil!”. După ce a fost concediată printr-un SMS, joacă în…

Publicat: 03/04/2020 | 15:52

În urmă cu vreo doi ani, Naba Salem era considerată cea mai „hot” brunetă din noua generație, dar ușor-ușor a dispărut din prim-planul showbizului. CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, a redescoperit-o pe fosta concurentă de la „Bravo, ai stil” și vă prezintă detalii și imagini, în exclusivitate. (NU RATA: I l-a „furat” fostei colege de emisiune, Silvia. Adela (Bravo, ai stil!), primele declaraţii despre noul iubit)

Carismatică, controversată, plină de tatuaje și de operații estetice, Naba a făcut mult timp deliciul telespectatorilor din România, fiind prezentă non-stop în mai multe emisiuni cu rating mare de la Kanal D, precum „Bravo, ai stil!” sau „Te vreau lângă mine”. Surse apropiate fostei concurente au dezvăluit pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, că exotica Naba ar fi fost concediată de la Kanal D, printr-un SMS. Iar acum a ajuns să joace în clipuri ale unor artiști precum Emy Alupei, una dintre cântărețele care s-a remarcat la X Factor. Prestație pentru care ar primi câteva sute de ore, potrivit acelorași surse. (CITEȘTE AICI: Ce se întâmplă, de fapt, în culisele emisiunii”Bravo, ai stil!”)

Joacă în videoclipuri

Unul dintre videoclipurile în care joacă Naba Salem, alături de Emy Alupei

„Naba a fost anunțată că este concediată de la respectivele proiecte, decizie care nu i-a picat deloc bine, pentru că aparițiile ei pe «sticlă» nu numai că erau foarte bine plătite, dar o ajutau și pentru afacerile personale. Nu se știe care a fost atunci motivul de a fost dată afară, și într-un mod atât de abrupt, printr-un simplu SMS. Cert este că Naba și-a văzut de drum, și a persistat în cariera ei actoricească, astfel că acum are mai multe proiecte. (VEZI ȘI: Am pus mâna pe fotografiile unice în care sexy-concurenta de la „Bravo, ai stil” apare goală-pușcă)

Deși nu mai apare la TV, ea este solicitată foarte des să joace în videoclipurile mai «deocheate» ale mai multor artiști, de genuri muzicale complet diferite, de la trap, rap, manele etc, ea fiind o fire docilă și nu foarte pretențioasă”, ne-au dezvăluit sursele citate.

Între timp, și abilitățile ei se pare că s-au îmbunătățit, căci tânăra ar fi reușit să scape de câteva kilograme care îi dădeau bătăi de cap prin emisiuni – căci se știe că „televizorul îngrașă”. Frumoasa Naba și-a văzut de drum, dar ar fi, pe mai departe, supărată pe ceea ce i s-a întâmplat la Kanal D. Aceleași surse ne-au mărturisit că exotica brunetă nu se abține de a povesti cu lux de amănunte amicilor ei despre acea poveste, care părea să îi fi tăiat aripile fără motiv.

A mărturisit că a fost înșelată și agresată

Exotica Naba Salem joacă acum în videoclipuri

Pasionată de dans și modeling, în toamna trecută, Naba Salem – o fată dintr-o bucată și care mereu spune lucrurilor pe nume, potrivit apropiaților – a fost prezentă într-o emisiune la Antenă, în care trebuia să pregătească un clip video care să o pună cât mai bine în valoare. Scopul fiind acela de a atrage un număr cât mai mare de urmăritori pe Instagram. (CITEȘTE AICI: Ex-iubitul lui Răzvan Ciobanu iubește (din nou) la nici un an de la moartea designerului?!)

Cu ani în urmă, Naba, de la ”Bravo, ai stil”, a trecut prin momente delicate. Bruneta a mărturisit că a fost înșelată, ba chiar agresată fizic. Naba Salem se despărțea cu lacrimi în ochi de omul pe care l-a crezut alesul! Avea să înceapă să plângă în platoul emisiunii pe care Bianca Drăgușanu o prezenta: ”Ultima relație nu a fost cea mai fericită. Te afectează când un om dă în tine. M-a înșelat! A dat în mine pentru că am aflat, a ieșit mare scandal. M-a jignit! M-a mai lovit o dată pentru că eram prietenă cu o persoană pe care el nu o suportă. M-a bătut și pentru că i-am zis să nu mă atingă atunci când am văzut mesaje de dragoste. Am sperat că o să fie bine.

Mama îmi zicea că trebuie să am răbdare, să înțeleg că au fost experiențe urâte. Am tăcut, am înghițit, dar nu a fost așa cum am sperat. El voia să fie și cu mine, și cu alte 20 de femei. Când iubești, faci multe compromisuri, cel puțin eu așa fac, sunt oarbă.”

Suferința frumoasei brunete a trecut însă după ce a cunoscut un alt băiat, nimeni altul decât fostul iubit al Ralucăi, cunoscută drept ”Bombardiera de la Bamboo”.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)