Am prins-o cu minciuna! Câte clase are, de fapt, Vulpița de la Acces Direct și unde susține ea că studiază

Publicat: 03/03/2020 | 08:41

Veronica Stegaru, supranumită Vulpița, a fost prinsă cu minciuna! Tânăra nici nu a absolvit liceul, însă, se laudă, că studiază la o universitate de prestigiu. Invitata controversată de la “Acces Direct” a fost aspru criticată pentru gestul său de numeroși internauți. Replici dure au fost lansate și la adresa soțului ei, Viorel Stegaru.

Citește și: Ieri, în fundul curții, în căruță, azi la Acces Direct, Vulpița-vedetuță! Cu ce obiect de lux s-a lăudat Veronica: “De unde aveți voi bani, pomanagiilor?”

Câte clase are, de fapt, Vulpița de la “Acces Direct” și unde susține ea că studiază

În vârstă de 22 de ani, Veronica Stegaru are doar opt clase terminate și, pentru fiecare apariție de la “Acces Direct” primește o sumă frumușică de bani. După ce a devenit celebră, tânăra a decis să își facă un cont de Facebook comun cu al soțului ei și unul pe Instagram.

“Nu, decât pe lângă casă… Am spălat… Da, am mers la școală, am 8 clase, iar la învățătură am fost așa și așa…”, a mărturisit Vulpița în cadrul unei ediții de la “Acces Direct”.

Recent, internauții au luat foc după ce au descoperit că Veronica Stegaru și soțul ei și-au trecut pe contul de Facebook că sunt studenți la Universitatea Oxford, care este a cincea cea mai prestigioasă universitate din lume – puteți vedea acest detaliu revoltător într-una din imaginile din galeria foto a articolului.

“Băi, tăntălău puturos, lucrezi la «Acces Direct» și ai studiat la Oxford? Tu nu știi să vorbești românește! Uoooaaa! Dihanie, du-te cu Vulpița la copil! Inculților!”, “Faceți Vasluiul de râs și, în general, toată Moldova. Plecați dracului de acolo, nesimțiților!!!!”, “Analfabetule, ce dracu scrii la profil?!? Că lucrezi în București, putoare de om”, “Băi, puturoșilor, duceți-vă acasă, la copil, nu stați pe spinarea oamenilor, la muncă cu voi” sunt doar patru dintre comentariile strânse de ultima postare făcută de soții Stegaru pe contul lor oficial de Facebook.

Veronica și Viorel Stegaru au o fetiță de doi ani. Ei locuiesc în Blăgești, o localitate din județul Vaslui.