Acasă » Exclusiv » Am găsit-o pe iubita secretă a fratelui vedetei de la „Bravo, ai stil!”

Am găsit-o pe iubita secretă a fratelui vedetei de la „Bravo, ai stil!”

De: Mircea Tudose 31/03/2020 | 19:00

Bianca Rus s-a redescoperit în ultima vreme, de când a slăbit și toată lumea a putut să vadă o fată frumoasă, simpatică, amuzantă. Dar ce mai ascunde focoasa ardeleancă? Ei bine, ea are un frate mai mare stabilit la Satu Mare, care ține în mâini jumătate din afacerile familiei.  CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, a găsit-o pe iubita secretă a fratelui vedetei de la „Bravo, ai stil!”, dar a aflat și alte detalii neștiute despre George. (VEZI ȘI: Soțul o desființează pe vedetă înainte de divorț: ”Fratele ei m-a strâns de gât și…”)

Potrivit unor surse apropiate familiei vedetei, fratele acesteia este considerat o super-partidă în Satu Mare, dar, de ani buni, are ochi numai pentru frumoasa lui prietenă, Andra. Iar marele moment s-ar apropia cu pași repezi.

„George arată foarte bine, este foarte charismatic și dorit de foarte multe fete din orașul lui natal, fiind considerat de toată obștea drept o super-partidă, fiind comparat deseori cu Erbașu, Codin Maticiuc sau alți băieți celebri.

Andra este iubita secretă a fratelui Biancăi Rus

Multe fete – unele și vedete – fie din Satu Mare, fie din alte zone ar fi încercat să îl vrăjească pe frumușelul Rus, dar acesta are de câțiva ani buni ochi numai pentru frumoasa sa prietenă de 20 de ani, se pare fost model, Andra, pe care o numește «iubirea vieții lui». Cei doi sunt de nedespărțit și se zvonește prin Satu Mare că nunta ar fi destul de aproape, probabil după ce pandemia de coronavirus va trece”, a spus un prieten de familie pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA.

Implicat în divorțul Biancăi?!

Deși, până acum, a rămas în umbra surorii sale, mulțumindu-se să fie omul care o susține, ei bine, George ar fi fost implicat, în urmă cu doi ani, în despărțirea surorii sale de Antonio, fostul ei soț.

„Fratele ei a pus piciorul în prag și l-a luat la întrebări pe Antonio despre cum se comportă cu Bianca. După ce l-a testat în maniera lui, și-a dat seama că bucureșteanul nu prea o iubește pe brunetă, ci că mai degrabă îi vrea banii. Așa că s-a lăsat la acea vreme cu o mică bătaie pe străzile orasului. De altfel, Antonio a declarat în mai multe rânduri că a fost cât pe ce să fie călcat în picioare de fratele nevestei sale, că a fost cât pe ce să fie strâns de gât de către George cu centura de la mașină, și, de asemenea amenințat, că va urma ceva și mai rău dacă nu se potolește.

Se pare că toate acestea au dus la o mai rapidă despărțire dintre Bianca și Antonio, care s-a speriat și și-a dat seamă că Bia este foarte apărată de către familia ei”, ne-au mai mărturisit surse din anturajul familiei Rus. (NU RATA: Cunoscuta cântăreață e urmărită de „blesteme”. A ajuns în pragul disperării)

George este un bărbat de aproximativ 35 de ani, are pe mâna lui o parte din afacerea tatălui său, cea cu camioane, și se zvonește că ar avea la firma sa, denumită chiar după numele lui, SC Giorgio Trans SRL, aproximativ 40 de camioane de mare tonaj, cifra de afaceri a firmei sale fiind una de câteva sute de mii de euro.

Ultimul „meci” al cântăreței la „Bravo, ai stil!”

George ar fi dezvoltat și o pasiune pentru cluburile de fițe. În plus, face sporturi pretențioase precum echitația, are motociclete de anduranță și cele mai scumpe mașini. Ceea ce ar pune într-o nouă lumină și fițele pe care Bianca Rus le-a mai afișat pe la „Bravo, ai stil…”.

George și sora lui celebră

În plină pandemie de coronavirus, spiritele s-au încins și la celebra emisiune „Bravo, ai stil!”, de la Kanal D. CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, a aflat detalii uluitoare din culise. E vorba de un „meci” cu bătaie lungă între Bianca Rus și Andreea Tonciu. (CITEȘTE AICI: Adevărul despre divorțul Biancăi Rus! A povestit judecătorilor că…)

Totul a început când Bianca Rus, una dintre fetele care este sarea și piperul emisiunii, s-ar fi gândit să se pieptene mai… altfel. S-ar fi ajuns însă ca, prin deciziile sale, să încerce să știrbească din credibilitatea unei colege și a stiliștilor acesteia.

Stratagemă de maestru…

Ce s-ar fi întâmplat de fapt: Bianca Rus a reușit să își enerveze la culme colega, pe Andreea Tonciu. După cum se știe, Tonciu și-a angajat mai mulți stiliști, printre care și celebrul Simedru. Pe care, spun sursele noastre, fosta asistentă TV l-ar plăti cu bani buni.

„Bia Rus a vrut să îi ia stilistul lui Tonciu, pe Simedru, dar, pentru că nu a reușit, pentru că Tonciu a fost foarte dură cu el și nu l-ar fi lăsat să colaboreze cu alte concurente, Bia a reușit să facă o stratagemă interesantă, și anume să îl angajeze, dacă nu pe Simedru, pe hair-stilistul acestuia. Se pare că însă că Bia ar fi fost sabotată de acel băiat, prin Tonciu, căci ea ar fi dat ordinele.

Stilistul acela i-a făcut Biei niște coafuri considerate nu numai inadecvate, dar și dezastruoase pentru ea, astfel că, enervată, Bia a decis să îl concedieze pe acesta, dând un mesaj subliminal cum că, dacă nici stilistul lui Simedru nu este bun, practic nici Simedru nu este de calitate”, ne-au relatat surse apropiate echipei care realizează emisiunea de la Kanal D.

Revenirea Biancăi

Bianca Rus ar fi fost profund nemulțumită de felul cum a fost aranjată la păr de hair stilistul lui Simedru

Ulterior, Bianca Rus s-ar fi enervat și, în urmă cu două săptămâni, ar fi apelat la un amic de-al ei, un hair-stylist care o ajutase în vremuri trecute. „Valentin Iulian, cunoscut de toate fetele de oraș cu fițe, care se fac la păr în zona Dorobanți, i-a făcut Biancăi, în ultimele zile, niște coafuri foarte frumoase, spre invidia generală a colegelor ei de platou, care se obișnuiseră cu ideea că Bianca nu va evolua de la vechile coafuri «de nuntă» sau «de țară» cu care ne obișnuise”, ne-au mai povestit surse din apropierea show-ului de la Kanal D. (NU RATA: Am pus mâna pe fotografiile unice în care sexy-concurenta de la „Bravo, ai stil” apare goală-pușcă)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected] sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Mircea Tudose a urmat cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității București între anii 2009-2012, după un an petrecut la SNSPA. A lucrat la numeroase publicații, dar și în agenții de presă românești și din Europa. Cu numeroase citeste mai mult
Parteneri
Care sunt cele mai otrăvitoare PLANTE din România. Unele persoane le-au ținut acasă, în vaze, fără să știe cât de periculoase sunt
Care sunt cele mai otrăvitoare PLANTE din România. Unele persoane le-au ținut acasă, în vaze,...
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
Filmați goi la DUȘ! Cum au apărut pe net FOTBALISTUL celebru și soția lui CÂNTĂREAȚĂ
Filmați goi la DUȘ! Cum au apărut pe net FOTBALISTUL celebru și soția lui CÂNTĂREAȚĂ
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea care i-a schimbat viața
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea...
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o sumă mare în cont și i-au furat 140.000 €
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o...
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Care este starea de sănătate a Regelui Charles al III-lea. Familia Regală Britanică a făcut anunțul în urmă cu puțin timp
Care este starea de sănătate a Regelui Charles al III-lea. Familia Regală Britanică a făcut...
Lovitură CRUNTĂ pentru Ion Iliescu! Breaking news
Lovitură CRUNTĂ pentru Ion Iliescu! Breaking news
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a trăit „Au fost restaurante care nu m-au primit. A căzut cerul pe mine.”
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Craterul din Slănic se măreşte, iar crăpăturile au ajuns la blocurile şi la casele din jur.
Craterul din Slănic se măreşte, iar crăpăturile au ajuns la blocurile şi la casele din...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Secretul autorităților din toate buletinele românilor. Ce înseamnă, de fapt, ultima cifră din CNP
Secretul autorităților din toate buletinele românilor. Ce înseamnă, de fapt, ultima cifră din CNP
Horoscopul hindus. Ce spune, de fapt, ziua de naștere despre tine și capcanele de care să te ferești
Horoscopul hindus. Ce spune, de fapt, ziua de naștere despre tine și capcanele de care...
Traian Băsescu spune adevărul despre Ion Iliescu: Este prea târziu
Traian Băsescu spune adevărul despre Ion Iliescu: Este prea târziu
Câți bani cere Theo Rose ca să cânte la un eveniment pentru 60 de minute. Și-a mărit tariful pentru 2024
Câți bani cere Theo Rose ca să cânte la un eveniment pentru 60 de minute....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Ministrul agriculturii din Ucraina a fost arestat
Ministrul agriculturii din Ucraina a fost arestat
Vestea serii despre Ion Iliescu. Avocatul său a făcut anunțul
Vestea serii despre Ion Iliescu. Avocatul său a făcut anunțul
Vești de la Palatul Buckingham. Decizia luată de Regele Charles
Vești de la Palatul Buckingham. Decizia luată de Regele Charles
„Armata OBLIGATORIE” în România!? Anunțul care bulversează milioane de români
„Armata OBLIGATORIE” în România!? Anunțul care bulversează milioane de români
Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare în costum de baie
Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu:
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...
Ce moștenire le va lăsa Dan Negru copiilor: „În lumea civilizată asta e o normalitate. La noi e o minune”
Ce moștenire le va lăsa Dan Negru copiilor: „În lumea civilizată asta e o normalitate....
Fabrica uriașă din România care a fost cumpărată de străini. Făcea un produs adorat de oameni
Fabrica uriașă din România care a fost cumpărată de străini. Făcea un produs adorat de...
Cât de des trebuie să oprești, de fapt, routerul WiFi. Prea puțini români știu secretul pentru un internet mai rapid
Cât de des trebuie să oprești, de fapt, routerul WiFi. Prea puțini români știu secretul...