”Am fost o leneșă și mi-am dat seama!” Ea este vedeta din România care a pus piciorul în prag: ”În fiecare zi…”

Publicat: 26/06/2020 | 11:40

O cunoscută cântăreață din România a spus tot, după ieșirea de la izolare în care nu a făcut deloc sport! S-a reapucat de trei săptămâni și îi este greu, dar a găsit rețeta pentru a se ține de treabă.

CITEȘTE ȘI: ELENA GHEORGHE S-A ȚINUT DE CUVÂNT: ”V-A PLĂCUT?” CE A PROMIS VEDETA DUPĂ EUROVISION GALERIE FOTO

Elena Gheorghe este artista care a recunoscut că nu a ”mișcat” trei luni, cât a fost starea de urgență din cauza pandemiei de coronavirus. Dar s-a pus pe treabă când din locuințe s-a dat liber la ieșiri, și nu cu declarația pe proprie răspundere. De trei săptămâni s-a apucat Elena de sport și spune că e tare greu, după o pauză îndelungată. Știe să se și provoace, se premiază… așa că e pe drumul cel bun. ”În fiecare zi un pic de mișcare… de exemplu, aseară am fost la alergat, astăzi vreau să fac brațe. Un pic cu un pic fac mult pentru fiecare dintre noi.

Eu am fost o leneșă, 3 luni de zile n-am făcut nici un fel de mișcare și acum mi-am dat seama că n-a fost bine deloc. Am început de 3 săptămâni mișcarea și deja se văd îmbunătățiri. Desigur, am umblat un pic și la alimentație, dar asta nu înseamnă că nu-mi mai fac si poftele:)

NU RATA: ELENA GHEORGHE ÎȘI AMENINȚĂ FANII, DUPĂ REPREZENTAȚIA DE LA EUROVISION: ”PREGĂTIȚI-VĂ SĂ…” VEZI CE A PUTUT SĂ FACĂ LA REPETIȚII VIDEO

Și mă mai joc un pic și cu mentalul meu…dacă reușesc să alerg 12 km mă premiez de fiecare dată cu ceva dulce (o gogoașă cu ciocolată sau înghețată sau o felie de tort cu ciocolată și alune sau orice altă idee genială îmi vine). Tu ce faci ca sa te menții în forma?”, a scris Elena Gheorghe.

Elena Gheorghe s-a apucat de sport, după ce a fost o leneșă. Se mai ceartă și cu soțul, de la copii

Elena Gheorghe și Cornel Ene au început să formeze un cuplu de 15 ani, iar căsătoriți sunt de vreo zece. Au împreună doi copii și o căsnicie sudată, chiar dacă presărată și cu scurte momente de tensiune, care vin, de regulă, de la micuți. Din fericire, discuțiile se sting rapid. Elena Gheorghe dezvăluia că își lasă copiii în preajma gadgeturilor după un program strict, în timp ce soțul ei, Cornel Ene, este mai indulgent și le permite lui Nicolas și Amelie să se joace mai mult timp pe tabeltă sau telefon. De aici pornesc certurile.

“Avem discuții rar, dar mai tot timpul încep de la pitici… Cornel mai cedează câteodată, pentru a calma spiritele încinse de la etajul 11, și pentru câteva minute de liniște, cât să ne tragem răsuflarea, îi lasă să se joace pe telefon. Eu încerc pe cât posibil să îi țin departe de astfel de ‘preocupări’ și de aici apar mici discuții. Sunt însă conștientă că aceste probleme există în toate familiile, deci este generația născută cu gadgetul în mână”, a declarat Elena Gheorghe, potrivit viva.ro.