Și-a abandonat cariera pentru a-i salva viața copilului ei, iar acum… Am descoperit „paradisul” fostei prezentatoare de la Prima TV

Publicat: 04/05/2020 | 18:58

Magda Vasiliu, cunoscuta prezentatoare de la Prima TV, a traversat, în urmă cu ceva ani, o perioadă extrem de tensionată, după ce copilul ei a fost diagnosticat cu o boală gravă, un tip de cancer care era, practic, de nerezolvat în România. Ba chiar, mai groaznic, din cauza nepriceperii unor medici români, boala copilului s-ar fi agravat. Din fericire, totul este bine acum, iar CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă detalii și imagini de ultimă oră. (VEZI AICI: Prezentatoarea TV Magda Vasiliu trece prin clipe cumplite! Fiul ei a fost diagnosticat cu cancer iar statul român…)

Prezentatoarea explica, în urmă cu trei ani, că, la un spital de copii din București, biopsia osoasă pe care voia să o facă băiețelului ei i-ar fi înrăutățit acestuia starea. Copilul ar fi ajuns la un pas de moarte în urma procedurii invazive, prin care celule neoplazice s-ar fi răspândit în tot corpul.

Au urmat atunci mesajele disperate ale prezentatoarei către autorități pentru a putea avea dreptul la un concediu medical decent, discuții interminabile cu șefii de la Prima TV și așa mai departe, un calvar birocratic cum se întâmplă des, de altfel, în România. (CITEȘTE ȘI: Adriana Bahmuțeanu dă de pământ cu Magda Vasiliu, după ce fosta prezentatoare a criticat cuplul Brigitte – Florin Pastramă)

„Paradisul” din Aprilia

Casa Magdei Vasiliu, din Lazio

Într-un final, frumoasa brunetă a preferat să își părăsească atât țara, cât și locul de muncă – deși era imaginea postului respectiv – pentru a se duce împreună cu familia în unicul stat unde se afla o clinică ce l-ar fi ajutat să se însănătoșească pe băiețelul ei: Italia.

Zis și făcut! Pentru început, ea a stat la Roma, unde copilul ei se recupera, apoi a ales să se stabilească în localitatea Aprilia, din regiunea Lazio. De atunci au trecut doi-trei ani și fosta vedetă de la Prima TV este acum foarte fericită și se pare că a scăpat de greutăți. Ea se află de peste doi ani împreună cu soțul ei, Cosmin Stoian, și cu băiețelul lor în localitatea Aprilia și o duc foarte bine.

Tratamentele pentru copil au funcționat și băiețelul s-a făcut bine, iar soțul Magdei și-a găsit un serviciu bănos și astfel a reușit să rezolve și problemele de ședere în Italia, care este, totuși, o țară destul de scumpă. Cei doi soți se mândresc câteodată pe rețelele de socializare cu vacanțele lor din Italia, iar acum, de când cu pandemia, cu „paradisul” lor: o vilă cu etaj din Aprilia și o grădină plină de flori și de arbuști.

„Copiii români să nu mai fie nevoiţi să plece în ţări străine pentru a avea o şansă”

Magda, soțul și fiul ei, o familie fericită

„Astăzi se împlineşte un an de când am ajuns la Roma. Un an în care am sperat, am suferit, am învățat, am plâns, m-am bucurat şi am aflat ce înseamnă cu adevărat cancerul. Grație unor medici de un profesionalism incredibil precum Ida Russo, GM Milano, Aurora Castellano, Deborah Di Pasquale, Marco Giordano, dar şi mulțumită unor asistente care i-au venit mereu în întâmpinare lui Vlad, astăzi, copilul meu este în remisie totală, completă.

Am văzut ce înseamnă un spital dedicat cu adevărat copiilor, am văzut cum trebuie să fie îngrijiţi cu adevărat copiii oncologici, am învăţat să am încredere până în pânzele albe în deciziile medicilor şi în priceperea şi îndemânarea asistentelor. Nu pot decât să le mulţumesc la nesfârşit din tot sufletul meu… cuvintele, evident, nu vor putea niciodată exprima recunoştinţa mea toată. (VEZI AICI: Magda Vasiliu, revoltată: „O mizerie de sistem! Să le fie ruşine celor care spun că se poate trata cancerul în România!”)

Iar fără Cosmin Stoian, soţul meu şi fără mama lui, o doamnă şi o mamă în adevăratul sens al cuvântului, toată calea parcursă de Vlad ar fi fost una anevoioasă, dacă nu chiar imposibilă… Nu-mi doresc decât ca, într-o zi, copiii români să nu mai fie nevoiţi să plece în ţări străine pentru a avea o şansă la viaţă”, scria prezentatoarea TV pe contul ei de pe o rețea de socializare acum doi ani.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)