Am aflat secretul sexy-concurentului de la ”Puterea dragostei”. Tatăl lui este un cunoscut afacerist…

Publicat: 13/12/2019 | 22:58

CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, amănunte neștiute despre noul concurent din emisiunea matrimonială ”Puterea Dragostei”, de la Kanal D. Tânărul chipeș care încercă să își găsească marea dragoste în show-ul prezentat de Andreea Mantea este fiul unui cunoscut afacerist. (CITEȘTE ȘI: EXCLUSIV. OANA ZĂVORANU A DIVORȚAT DE ALEX?! CE I-A DAT DE GOL)

În urmă cu aproximativ două săptămâni, un nou concurent și-a făcut apariția în casa de la ”Puterea Dragostei”.  Extrem de încrezător în puterile sale, Philip Albu a afirmat că a intrat în această competiție special pentru două dintre concurente. Am venit pentru două fete, nu vreau să le zic, vreau să le cunosc întâi”, a spus Philip.

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor informații savuroase legate de noul concurent care s-a ”cazat” în casa de la ”Puterea Dragostei”.

Cine este, de fapt, Philip

Philip Albu, în vârstă de 20 de ani, este fiul unui renumit afacerist din România, care, de-a lungul timpului, a lucrat pentru liderul unui partid din Costa Rica, dar și nepotul unui ofițer cu state vechi în structura M.A.I.

Tatăl tânărului care își caută marea iubire în show-ul de la Kanal D a pus bazele mai multor afaceri de succes în Spania. Unul dintre cele mai profitabile business-uri pe care tânărul o să le moștenească este un vestit restaurant din Peninsula Iberică. Astfel că, pe lângă calitățile fizice vizibile, Philip stă bine și la capitolul financiar. (NU RATA: SUPER-VEDETA DIN SERIALUL DE LA PRO TV ȘOCHEAZĂ LA 24 DE ANI)

Philip Albu , noul concurent de la ”Puterea Dragostei”

Imagini nerecomandate cardiacilor!

În urmă cu ceva timp, una dintre concurentele emisiunii a fost surprinsă fără sutien, în timp ce se pregătea de o nouă serie de filmări. Primul care s-a bucurat de ”priveliște” a fost chiar Jador, alături de care fata ar fi încercat să lege o relație.

Revenită de puțin timp în emisiune, Ella a oferit imagini incitante într-o pauză dintre filmări. În timp ce se schimba pentru o nouă serie de cadre, bruneta a fost filmată fără sutien chiar de către Jador, cel cu care a încercat să lege o relație. (NU RATA: IMAGINI CU PLUȘICA DE LA PUTEREA DRAGOSTEI DEZBRĂCATĂ, FĂCUTE PUBLICE)

Ella a oferit imagini incitante într-o pauză de filmări

Jador a intrat peste ea în cameră și a surprins-o în timp ce se schimba. Fără să se rușineze de situație, cei doi s-au luat la ”bătaie”, ca și cum ar mai fi trecut prin această ipostază. Fanii emisiunii susțin că aceasta ar fi dovada că Jador nu a văzut-o pentru prima dată dezbrăcată pe Ella.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)