Am aflat motivul scandalului dintre Abi Talent și Alex Velea. A plecat de la o femeie: „Zdreanța ta este a mea”

Publicat: 05/01/2020 | 12:55

Orice scandal pornește de la un ”amănunt” pe care părțile implicate îl consideră ”exploziv”. De aici și replicile ulterioare, atacurile nemiloase și ”aciditatea” caracteristică oricărui conflict, în funcție, bineînțeles, și de inspirația adversarilor.

Cel mai nou scandal din showbiz se derulează – tensiunea crescând cu fiecare oră – între Abi Talent și Alex Velea. Cei doi și-au aruncat replici ironice în mediul online, dar se pare că nu e totul doar o pură întâmplare. Alex Velea este prieten foarte bun cu Selly. Selly avea o iubită de care s-a despărțit. Numai că, ulterior, a apărut pe firmament Abi Talent, cel care a spus că ”divorțul” a avut loc… din cauza lui.

Scandalul dintre Abi Talent și Selly a strâns milioane de vizualizări pe Youtube. Selly a părăsit-o pe Magda și, imediat după ce Selly a pus capăt relației – pe motiv că iubita sa ar fi început să-l urmărească pe Abi Talent pe Instagram – ”Puștiul-fenomen” a revendicat ”divorțul”. Dar a făcut-o într-un mod… inedit.

Cel care a înnebunit o țară întreagă cu piesa ”Papuci Gucci” a ținut să se fălească în mediul virtual cu o piesă ale cărei versuri i-ar fi fost dedicate chiar ”rivalului” Selly. ”Zdreanța ta e a mea…”, a transmis Abi Talent prin intermediul unei piese care a strâns peste șase milioane de vizualizări pe Youtube.

Abi Talent