Am aflat de ce Sandra Izbașa e singurică… Campioana olimpică e ”teroristă” cu bărbații!

Publicat: 07/12/2019 | 22:35

Dubla campioană olimpică, în 2008 şi 2012, a rămas în atenţia fanilor, chiar și după ce, în urmă cu aproximativ patru ani, s-a retras din activitate. Sandra Izbașa este acum ofiţer la Steaua, fiind totodată şi una dintre cele mai de succes sportive ale clubului. Recent, fosta mare sportivă a demonstrat că este o femeie independentă, care se descurcă, de una singură, în orice situație. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imaginile grăitoare. (CITEȘTE ȘI: SANDRA IZBAȘA, PIRUETE EROTICE LA UN PARTY ”PE VECHI”)

Zilele trecute, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a întâlnit-o pe Sandra Izbașa în zona Floreasca din Capitală, unde dubla campioană olimpică și-a dus bolidul de lux la una dintre spălătoriile din zonă. (NU RATA: EROTICA SANDRA A ”EXERSAT” FLIRTUL ÎN WEEKEND! AM FILMAT-O ÎN TIMP CE…)

Nu a ezitat să-i dea sfaturi unui lucrător, iar apoi…

Cum se pare că este o clientă fidelă, Sandra Izbașa și-a lăsat mașina pe mâinile dibace ale angajaților și și-a văzut liniștită de treabă. După aproximativ 45 de minute, fosta sportivă s-a întors la spălătorie, îmbrăcată în ton cu vremea capricioasă și cu o cutie de prăjituri în mână. Se pare că, între timp, focoasei blondine i-au făcut cu ochiul câteva dulciuri.

Sandra Izbașa, mare amatoare de dulciuri

Dovedind că este o femeie pretențioasă, Sandra nu a ezitat să-i dea câteva sfaturi bine țintite angajatului, punându-l astfel la treabă, după care s-a îndreptat către mama ei, care o aștepta la câțiva pași distanță.

Cele două n-au ratat ocazia de a admira cartierul rezidențial din zonă. Din câte se pare, mama dublei campioane olimpice ar fi sfătuit-o pe aceasta să investească în imobiliare. La final, atunci când mașina strălucea de curățenie, Sandra l-a recompensat pe angajatul sârguincios, s-a suit la volan și a demarat în trombă spre casă. (VEZI AICI: ”RADU BĂUTURĂ” CIRCULĂ CU UN MAYBACH DE 200 MII €)

Sandra Izbașa, discuții cu angajații spălătoriei

Piruete erotice la un party ”pe vechi”

În această vară, Sandra Izbașa a ”exersat” talentul în dans la un party ”pe vechi”, acolo unde a întâlnit-o și CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA.  Îmbrăcată lejer, dar extrem de senzual, Sandra Izbașa a ales să se distreze alături de câțiva prieteni. Din câte se pare, dubla campioană olimpică a intrat destul de repede în atmosferă și nu a ezitat să le arate tuturor că este destul de pricepută în ale dansului.

La un moment dat, Sandra s-a lăsat purtată de val și a făcut câteva piruete erotice alături de unul dintre tinerii care o însoțea. Mișcările pline de senzualitate au fost admirate de reprezentații sexului tare care se aflau în apropierea sportivei. (NU RATA: CĂTĂLIN BOTEZATU, DAUNĂ DE 100.000 € DE ZIUA LUI)

Sandra și mama ei au admirat un complex rezidențial din vecinătatea spălătoriei

A interpretat un rol în comedia „Faci sau taci”

După ce și-a încheiat cariera impresionantă de sportivă, Sandra a îmbrăţişat un rol în televiziune, devenind, în 2016, prezentatoarea ştirilor sportive de la Televiziunea Română. Însă experiența a durat doar trei luni. Sportiva a acceptat o nouă provocare, şi anume să interpreteze un rol în comedia „Faci sau taci”. Își dorea foarte tare să îmbrățișeze această meserie și a avut ocazia să demonstreze că se pricepe foarte bine și la actorie, nu doar la gimnastică. (VEZI ȘI: CUM FUNCȚIONA ”FABRICA DE PERMISE DE PORT-ARMĂ”)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)