Am aflat de ce a murit Ovidiu Danci! De ce boală cumplită suferea dansatorul de la Pro TV

Publicat: 15/06/2020 | 11:59

Ovidiu Danci, balerinul de numai 39 de ani de la Dansez pentru tine s-a stins din viață în urma unei lungi suferințe. Acesta s-a luptat nu cu una, ci cu două boli cumplite care i-au adus, în cele din urmă, sfârșitul. 

Ovidiu Danci a devenit cunoscut în urma participării la Dansez pentru tine, de la Pro TV. Ulterior, acesta și-a deschis și o școală de balet ce îi purta numele și era extrem de apreciat pentru munca sa. Din păcate, în urmă cu puțin timp, acesta a fost diagnosticat cu o boală cruntă, dar și cu o formă severă de leucemie.

CITEȘTE ȘI – CE FACE ACUM ȘI CUM ARATĂ CRISTINA STOICESCU, CÂȘTIGĂTOAREA SEZONULUI 4 AL EMISIUNII DANSEZ PENTRU TINE, DE PE PRO TV, ALĂTURI DE ALEX VELEA

Ovidiu Danci a murit pe patul de spital

Ovidiu Danci a ajuns pe mâna medicilor joia trecută, fiind internat la Spitalul Județean de Urgență Bistrița și introdus la Terapie-Anestezie Intensivă de vineri. Starea sa de sănătate s-a agravat însă, în ultimele zile, iar decesul a survenit rapid. Ovidiu Danci, cunoscut și pentru faptul că a jucat în mai multe seriale românești, era fondatorul unei școli de balet, care îi purta numele. Ovidiu Danci avea numai 39 de ani și a sperat, până în ultima clipă, că va ieși învingător din lupta cu boala care îl măcina de o bună perioadă de timp.

NU RATA – A DANSAT ALĂTURI DE ANDREEA BĂLAN ȘI DEVENIT CEL MAI CUNOSCUT CÂȘTIGĂTOR AL EMISIUNII DANSEZ PENTRU TINE, DE PE PRO TV. CE A AJUNS SĂ FACĂ ACUM PETRIȘOR RUGE

„Dragii noștri, cu sufletele devastate de durere, vă anunțăm că maestrul de balet Ovidiu Danci, sufletul școlii noastre de balet, a plecat să danseze cu îngerii. Prin noi, Școala de Balet Ovidiu Danci va rămâne însă mulți ani de acum înainte alături de noi.
Avem datoria să-i ducem visul mai departe și așa vom face. Dumnezeu să îl odihnească în pace!”, a transmis școala de dans pe care a fondat-o la Bistrița, potrivit Bistrițeanul.