Am aflat cu ce se ocupa cea mai erotică asistentă TV până să apară la televizor

Publicat: 09/01/2021 | 23:54

Ies la iveală amănunte incredibile din trecutul uneia dintre cele mai sexy ”dive” din showbiz-ul românesc! Nici nu o să credeți cu ce s-a ocupat sexoasa Eva Kent înainte de a ajunge asistentă în emisiunea lui Dan Capatos. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, informații savuroase.

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor detalii uluitoare din trecutul unei dintre cele mai sexy blondine din showbiz-ul românesc.

Până  să cunoască celebritatea, Oana Oprea, alias Eva Kent, a fost nevoită să pună serios ”osul la treabă”. Potrivit unor persoane din anturajul acesteia, înainte de a ocupa postul de asistentă TV în emisiunea moderată de Dan Capatos, Eva Kent ar fi fost vânzătoare la magazin alimentar, care se afla pe Strada Orly din Drobeta Turnu Severin.  (NU RATA: CEA MAI EROTICĂ ASISTENTĂ TV S-A POZAT ÎN “COSTUMUL EVEI” ÎN BUCĂTĂRIE, IAR IMAGINILE AU AJUNS LA NOI)

”S-a angajat cu jumătate de normă din timpul liceului. Nu provine dintr-o familie prea înstărită și a fost nevoită să muncească de mică. Din câte știu, a terminat liceu economic, iar după aceea s-a apucat de filme pentru adulți, la un an sau doi după absolvirea liceului”, ne-a dezvăluit o persoană din anturajul blondinei.

Eva Kent s-ar fi angajat ca vânzătoare la magazinul unde lucra mama ei

S-a lansat în industria pentru adulți la 20 de ani!

Tânăra originară din Turnu Severin avea să-și înceapă aventura la 20 de ani. Atunci, a debutat în industria pentru adulți, dar și-a început cariera cu stângul, fiind păcălită de primul său impresar. După două producții de profil și câteva pictoriale fierbinți în revistele pentru bărbați, blonda a spus pas carierei XXX. Avea să se întoarcă în această industrie controversată după mulți ani. (VEZI ȘI: COVID-19 A “VIRUSAT” ȘI INDUSTRIA PENTRU ADULȚI. SORA CELEI MAI EROTICE ASISTENTE TV A AJUNS SĂ…)

Dar, până la revenire, Eva Kent avea să debuteze în televiziune, în platoul lui Dan Capatos, ca asistentă. Doar că nu s-a descurcat prea bine cu… prezența și a pierdut postul.

“Eva avea avertisment, când și-a permis să lipsească și nici măcar mie nu mi-a răspuns la telefon. La a doua abatere, producătorii au hotărât să o concedieze. Dacă a greșit, nu are decât să suporte consecințele”, explica Dan Capatos decizia de a o concedia pe Eva.

Eva Kent, pictorial fierbinte alături de sora ei

S-a adaptat condițiilor de pandemie

Așa cum v-am dezvăluit în urmă cu ceva timpsexoasa blondină a fost nevoită să se adapteze condițiilor de pandemie. Cum toate evenimentele au fost suspendate în această perioadă, Eva Kent a trebuit să își schimbe modul de lucru. Astfel, fosta asistentă TV și-a montat o bară în apartament și ”muncește” de acasă.

Striperița s-a ”reinventat”, iar acum dansează erotic în propriul apartament și oferă senzații tari doritorilor doar în mediul online. Din câte se pare, și în domeniul industriei pentru adulți a luat amploare fenomenul ”work from home”.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.