Am aflat cine îl va înlocui pe Flick la Radio ZU! Noul partener al lui Popescu va fi “tovarășul” lui Bendeac

Publicat: 27/12/2020 | 23:19

“Divorțul” celebrului cuplu de la radio Flick&Popescu a luat prin surprindere pe toată lumea. O perioadă, Popescu a prezentat singur emisiunea de la ZU, dar în curând ar urma să aibă un nou coleg. CANCAN.RO a aflat cine va fi noul partener “de unde” al lui Răzvan Popescu.

Apar noi informații în cazul „divorțului” dintre Flick&Popescu de la Radio ZU. Se pare că au fost făcute cărțile și postul de radio va avea un nou personaj în peisaj.

Potrivit unor surse din apropierea echipei de la radio, Flick ar urma să fie înlocuit cu unul dintre “tovarășii” lui Mihai Bendeac. Separarea cunoscutului tandem s-ar fi produs după ce Miss Planet ar fi intervenit “în ecuație”. Totul s-ar fi întâmplat după ce simpaticii prezentatori ar fi fost protagoniștii unor momente tensionate. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, numele noului coleg al lui Răzvan Popescu.

NU RATA – CUPLUL POPESCU&FLICK S-A DESTRĂMAT DIN CAUZA LUI MISS PLANET 2019?! „S-A SCHIMBAT TOTAL DUPĂ CE S-A CĂSĂTORIT”

Nu vă mai ținem în suspans și vă spunem doar atât: este unul dintre cei mai cunoscuți actori tineri de la noi, îndrăgit și admirat pentru personajele haioase pe care le-a interpretat de-a lungul timpului. Nimeni altul decât Vlad Drăgulin, bunul prieten al lui Mihai Bendeac, pare că îi va lua locul lui Flick, iar acesta va deveni coleg cu Popescu, la Radio ZU.
Cuplul Flick&Popescu s-a destrămat

Popescu n-ar fi singura victimă a „divorțului” din FM

Prin intermediul celebrei adrese pont@cancan.ro, am intrat în posesia unor detalii de ultimă oră legate de ruptura tandemului din FM Popescu-Flick.

Din câte se pare, Răzvan Popescu n-ar fi singura ”victimă” a sexoasei din Oradea. Flick, pe numele său real Flicea Sebastian Andrei, s-ar fi îndepărtat și de doi dintre cei mai buni prieteni, la scurt timp după ce s-a căsătorit.

Conform surselor noastre, pe lângă ”divorțul” de Răzvan Popescu, ”Domnul Rimă” ar fi rupt-o și cu Mihai Bendeac și Speak.

”De când s-a cuplat cu Denisa, Flick nu a mai fost văzut în compania lui Mihai Bendeac și a lui Speak. Înainte erau de nedespărțit. Se pare că soția i-a interzis să se mai vadă cu anumite persoane. Lucrul acesta pare să fie extrem de evident, de la o zi la alta.

Nu-i de mirare că s-a certat cu Răzvan Popescu. În ultima perioadă, ea îl însoțea și la radio, lucru care se pare că a deranjat anumite persoane și de aici ar fi pornit anumite certuri”, ne-au declarat sursele citate.

CITEȘTE ȘI – “DIVORȚUL” DINTRE POPESCU ȘI FLICK FACE VICTIME COLATERALE?! CUM AR FI NIMERIT BENDEAC ȘI SPEAK ÎN „RAZA DE ACȚIUNE” A LUI MISS PLANET 2019. “ÎNAINTE ERAU DE NEDESPĂRȚIT”

Așa cum v-am dezvăluit zilele trecute, unul dintre cuplurile de răsunet de la radio s-a destrămat. Potrivit unor surse D.A.S. categoria A, Răzvan Popescu și Flick nu mai formează un „tandem”. Totul s-ar fi întâmplat după ce simpaticii prezentatori ar fi fost protagoniștii unor momente tensionate. Mai mult decât atât, ”Domnul Rimă” ar fi refuzat să participe la campania organizată, an de an, de Radio ZU, ”Orașul Faptelor Bune”.

După cum afirmă surse din anturajul acestuia, fără prea mari resentimente, Flick și-ar fi semnat demisia de la radioul unde a cunoscut celebritatea.

Cuplul Flick&Popescu s-a destrămat

Miss Planet 2019 ar fi provocat „divorțul”

Conform unor surse din anturajul celor doi, Denisa Hodişan ar fi contribuit și ea la surprinzătorul ”divorț” din lumea radioului. După cum afirmă apropiații acestora, la scurt timp după ce s-a căsătorit cu Flick, Miss Planet 2019 ar fi pus piciorul în prag și i-ar fi interzis proaspătului soț să se mai ”antureze” cu Răzvan Popescu.

”S-a terminat cu Flick și Popescu la radio! Flick și-a dat demisia, după ce soția nu l-ar fi lăsat să mai lipsească de acasă. Tot din cauza ei se pare că nu a participat anul acesta la «Orașul Faptelor Bune». Flick s-a schimbat total după ce s-a căsătorit”, ne-a dezvăluit o persoană din anturajul prezentatorului.

Cum explică Flick plecarea de la Radio ZU

Zilele trecute, Flick a organizat mai multe concursuri pe paginile sale de pe rețelele de socializare și fanii săi s-au grăbit să-l întrebe de ce anume nu mai face parte din proiectul Radio ZU. Evitând subiectul, cunoscutul „poet” nu a oferit prea multe explicații, ci doar a mărturisit că, în acest an, „așa a fost să fie”, făcând aluzie la absența lui din Orașul Faptelor Bune.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.