Am aflat cine este sexy-șatena cu care se plimbă Joe din Drumul Taberei. “Periculoasa” Alina ar fi „dinamitat” de mai multe ori lumea bună și…

Publicat: 09/04/2020 | 23:46

Domnișoara misterioasă surprinsă zilele trecute în compania lui Joe din Drumul Taberei (Vezi detalii AICI) se pare că are un trecut tumultuos în lumea bună. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate detalii despre ”noua” cucerire a vestitului donjuan. Potrivit unor surse D.A.S. categoria A, tânăra ar fi cucerit, la rândul ei, de-a lungul timpului, mai multe celebrități masculine, chiar când se afla la brațul unui iubit oficial.

Tânăra se numește Alina și, potrivit surselor D.A.S. categoria A, are o legătură strânsă cu Joe din anul 2016, de pe vremea când ea era într-o relație de peste 12 ani cu un om de afaceri din București. Povestea pare desprinsă dintr-un adevărat roman din ”lumea bună” a Capitalei.

Alina, misterioasa parteneră de plimbare a lui Joe din Drumul Taberei

Șatena și-ar fi ”tradus” iubitul, în timp ce era într-o relație de 14 ani

Partenera de plimbare a lui Joe din Drumul Taberei are 31 de ani și se pare că este protagonista unei întregi telenovele. Tânăra ar fi avut o relație de lungă durată cu un afacerist din București. Iar legătura s-ar fi încheiat cu o dispută de proporții, lăsându-i un gust amar. Sexy-șatena a pierdut un proces pe care i l-a intentat omului cu care a avut o relație de peste 14 ani. (CITEȘTE ȘI: Multimilionarul de la Loto s-a despărțit de mama fiului său și s-a cuplat cu o sexy-brunetă. Imagini în premieră cu noua cucerire și…)

N-ar fi vrut să plece cu mâinile goale la finalul relației

Se pare că sexoasa cu care s-a afișat Joe nu și-a dorit să plece cu mâinile goale din relația avută cu afaceristul bucureștean și i-ar fi cerut bani acestuia după ce iubirea dintre ei a apus. Când ar fi văzut însă că farmecul său nu are efect, a încercat, fără succes, să îi pună sechestru pe bunuri tânărului. Procesul a avut loc anul trecut, în 2019. Dosarul a fost însă închis, cu respingerea cererii reclamantei.

Alina la aniversarea a 30 de ani, în Ibiza

Gustul aventurii l-ar fi dobândit în urmă cu mulți ani

Potrivit surselor D.A.S. categoria A, domnișoara cu ochii verzi are un trecut vijelios, cu diverși bărbați potenți… financiar. Gustul aventurii l-ar fi prins de mulți ani, încă din timpul relației cu fostul ei iubit. Timp de trei ani, începând cu 2011, în timp ce se afla în relația de lungă durată, Alina s-ar fi iubit cu un fost consilier de ministru, actual angajat la Ministerul Agriculturii. Alina nu doar că și-ar fi „tradus” iubitul oficial, ci și pe consilier. Care s-ar fi lămurit cum stă situația, până la urmă.

Pe atunci, consilierul era însurat. Iar la câțiva ani după relația cu Alina, soția consilierului a divorțat de acesta.

Conform acelorași surse, iubitul ar fi aflat de aventura Alinei și, după lungi dispute, a încercat să o ierte. Ba, mai mult, tânăra s-ar fi jurat că îi pare rău și că și-ar da 10 ani din viață doar ca să fie iertată. Într-un final, s-ar fi ales cu mașina pe care o conduce și acum, cu un apartament într-o zonă centrală a Bucureștiului, dar și cu mai multe cadouri și vacanțe de la iubit.

Alina, noua cucerire a lui Joe din Drumul Taberei

A dat ”lovitura” din nou!

Plimbată peste tot, răsfățată și cu suficientă libertate, actuala parteneră de promenadă a lui Joe din Drumul Taberei ar fi „lovit” din nou, la scurt timp. Prin 2014, iubita lui Joe ar fi „poftit”, în Spania, la un alt bărbat însurat, un român care are și copil. Și cu acesta s-ar fi întâlnit pe ascuns, de câte ori mergea în Spania cu iubitul. Iar căsnicia noii ei cuceriri s-ar fi dus pe apa sâmbetei, când adevărul a ieșit la iveală. (CITEȘTE ȘI: Milionarul care l-a ucis pe “Dulăul” de la Rutieră se plânge că nu mai are bani deoarece…)

Joe, „agățat” pe Instagram?!

Se pare că Joe este și el o cunoștință mai veche a tinerei, tot din vremea când aceasta era într-o relație de lungă durată. Aflată în vacanță cu iubitul în Thailanda, în 2016, sexy-șatena ar fi pus ochii acolo pe Joe din Drumul Taberei, venit și el în vacanță. Ar fi făcut tot posibilul să intre în legătură cu el și a reușit, până la urmă, să-l „agațe” pe Instagram. (VEZI ȘI:După “modelul” șefului său, mâna dreaptă a celui mai bogat român nu are noroc în dragoste. “Când au început pandemia și restricțiile de călătorie, cei doi…”)

Joe din Drumul Taberei și Alina, la plimbare în Capitală

Plimbare la distanță

Zilele trecute, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, l-a întâlnit pe Joe din Drumul Taberei în zona de nord a Capitalei. Din câte se pare, fostul iubit al Elenei Băsescu, dar și al Biancăi Drăgușanu (TOATĂ POVESTEA AICI) s-a adaptat condițiilor impuse de starea de urgență. Tânărul afacerist a ieșit la promenadă cu sexoasa șatenă, Alina. Ca-n anii de liceu, Joe din Drumul Taberei și companioana lui s-au plimbat preț de mai multe minute pe Șoseaua Nordului. Îmbrăcați lejer, cei doi s-au bucurat de vremea frumoasă și au discutat în periplul lor despre tot felul de lucruri, într-o atmosferă relaxantă. Pesemene că, după atâta carantină, tânărul și sexoasa șatenă au simțit nevoia să ”evadeze” din locuință.

Cu toate că nu au utilizat echipamentul de protecție, mănuși și mască, Joe și însoțitoarea lui au respectat, totuși, ”distanțarea socială”, un lucru demn de apreciat în această vreme.

Joe s-a iubit cu EBA

Joe din Drumul Taberei, pe numele lui real Ionuţ Daniel Gheorghe, a făcut o avere frumuşică din afaceri imobiliare, aşa că îşi permitea în urmă cu ceva ani o super-maşină de 200.000 de euro, cam în perioada când se cuplase cu Elena Băsescu. Tocmai businessurile din care câştigase 1,5 milioane de euro nu i-ar fi fost pe plac lui Traian Băsescu, astfel că relaţia cu fiica acestuia s-a răcit încet, dar sigur. Fiecare a mers pe drumul lui, Elena s-a măritat, a făcut doi copii minunaţi, a divorţat… iar Joe şi-a văzut şi el de ale lui! (VEZI AICI: Iubita lui JOE DIN DRUMUL TABEREI l-a zăpăcit pe GIGI BECALI cu…)

Elena Băsescu și Joe din Drumul Taberei, în anul 2009

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)