Am aflat cine câștigă custodia! Cui rămân Ella și Clara, după divorțul lui George Burcea de Andreea Bălan

Publicat: 04/03/2020 | 07:33

Ies la iveală informații bombă legate de scandalul divorțului dintre Andreea Bălan și George Burcea. După ce s-a aflat în spațiul public faptul că cei doi se vor separa și în acte, toată lumea s-a întrebat la cine vor rămâne cele două fetițe pe care le au împreună, Ella și Clara. 

Întrebarea de pe buzele tuturor este următoarea: la cine vor rămâne cele două fetițe ale Andreei Bălan și ale lui Burcea, la artistă sau la soțul acesteia? Ei bine, este cât se poate de simplu. Prin lege, Andreea Bălan este singura îndreptățită să se ocupe de creșterea și educarea fiicelor sale, din două motive. Statul acordă întâietate mamei să preia copilul sau copiii, în caz de divorț, însă lucrurile sunt cu atât mai grave cu cât George Burcea a fost depistat pozitiv cu cocaină în oraganism, după ce a fost oprit de Poliția Rutieră, lucru ce i-ar face extrem de grea încercarea de a câștiga custodia celor două fetițe ale lui și ale Andreei Bălan.

Drept urmare, copilele vor rămâne, după divorț, în grija Andreei Bălan, care are drepturi depline de a-și exercita „funcția” de mamă și este ajutată și de lege, prin prisma faptului că are venituri mari și constante și este capabilă să întrețină fetițele.

Cu ce rămâne George Burcea, după divorțul de Andreea Bălan

Potrivit informațiilor oferite de spynews.ro, după separarea în acte de Andreea Bălan, George Burcea nu va rămâne cu nimic. În schimb, artista va rămâne cu nici mai mult, nici mai puțin de 1 milion de euro.

Explicația este simplă: înainte să devină soț și soție, Andreea Bălan și George Burcea au semnat un contract prenupțial prin intermediul căruia, artista și-a pus averea colosală la adăpost. Aceasta este reprezentată de o vilă care valorează 500.000 de euro, un apartament, de 100.000 de euro, un alt apartament care costă 90.000 de euro și trei mașini de lux.