Am aflat cel mai bine păstrat secret de la Revelionul lui Dan Negru. Cine este „vrăjitoarea” pe care Antena 1 o pregătise pentru miezul nopții

Publicat: 15/12/2020 | 23:34

A ieșit la iveală cel mai bine bine păstrat secret de la Revelionul lui Dan Negru. CANCAN.RO vă dezvăluie, în exclusivitate, cine este „vrăjitoarea” pe care Antena 1 o pregătise pentru miezul nopții. 

De două decenii, simpaticul prezentator Dan Negru ”sparge” topul audiențelor cu show-ul prezentat în noaptea dintre ani. Așa cum v-am dezvăluit, în premieră, cel supranumit ”Regele audiențelor” a  pregătit cel de-al 21-lea Revelion asemenea unui proiect NASA.

Cu toate că desfășurătorul a fost ținut ”sub cheie”, D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unuia dintre cele mai bine păstrate secrete din show-ul pregătit de Dan Negru pentru noaptea dintre ani.

Potrivit surselor noastre, personajul-”cheie” care a spus ”prezent” la filmările pentru Revelionul lui Negru ar fi chiar Elena Udrea. După îndelungi negocieri, fostul ministru al Turismului ar fi acceptat provocarea de a participa într-un show de divertisment. (CITEȘTE ȘI: CUM AR FI ÎNCERCAT PRO TV SĂ „SABOTEZE” REVELIONUL LUI DAN NEGRU)

Dan Negru a filmat cel de-al 21-lea Revelion, în mare secret

Wow! Ce transformare!

De-a dreptul surprinzător este personajul pe care fosta șefă a Cancelariei Prezidențiale l-a întruchipat în emisiunea lui Dan Negru. După cum se poate observa și în imaginea de mai jos, prezentată, în premieră de CANCAN.RO, Elena Udrea a jucat rolul „vrăjitoarei” la Revelionul lui Negru. (VEZI ȘI: DAN NEGRU ESTE “TERORIZAT” DE COVID-19. CUM A FOST FOTOGRAFIAT „REGELE AUDIENȚELOR” ÎN TIMP CE PREGĂTEA SHOW-UL DE REVELION)

Elena Udrea, „vrăjitoarea” de la Revelionul lui Dan Negru

Nume cu greutate la Revelionul lui Negru

Preț de două zile, pe la platoul de filmare din incinta Romexpo s-a perindat toată ”crema” showbiz-ului românesc. Cu mic, cu mare vedetele autohtone au semnat, la începutul lui decembrie, ”condica lui Dan Negru”. Printre numele cu greutate care au ajuns să filmeze pentru mega-show se numără, selecționerul U21, Adrian Mutu, fostul antrenor al echipei din Ștefan cel Mare, dar și Cosmin Contra.

Elena Udrea, surpriza pregătită de Dan Negru pentru noaptea de Revelion

Dan Negru, ”Regele audiențelor”

Dan Negru, și-a început activitatea la Radio Timișoara în 1991, apoi a activat la TVR din 1994 și din 2000 la Antenă. Este cunoscut pentru show-uri TV care au stabilit recorduri de audiență atât în România, cât și în Republica Moldova: Next Star, Ghicește vârsta (Guess my age), Te pui cu Blondele (Beat the Blondes), Vrei să fii milionar (Who wants to be a millionaire), Batem Palma (Let’s make a deal), Ciao Darwin, Fabrica de staruri (Star Factory), Da sau Nu (Deal or not Deal), Plasa de stele, Competiția, O seară de vis împreună cu Mihaela Rădulescu, Revelioane 1999-2018, Festivaluri Mamaia, Eurovison, Callatis, Academia Vedetelor, Ziua Judecății, Geniali împreună cu Simona Gherghe, Jocuri la Saint Tropez (Jeux sans Frontieres) sau Echipa Fantastică.

Din 2010 este moderator TV și în Republica Moldova la televizunea Prime, cu emisiunile: “Vrei să fii milionar?”, “Da sau Nu?”, “Fabrica de staruri”, “Roata Norocului”.

În 2010, Dan Negru a lansat, la editura Corint cartea “Amintiri în alb-negru” cu o prefață semnată de Mihaela Rădulescu și ilustrată de caricaturistul Ștefan Popa Popa’s.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.