Am aflat ce “taxă de divorț” trebuie să plătească soția celui mai bogat român. Suma e… bulversantă!

Publicat: 12/02/2020 | 23:17

Daniel Dines – fondatorul ”Unicornului românesc” UiPath – are o avere evaluată la 10 miliarde de dolari, a lucrat alături de Bill Gates, a apărut pe coperta revistei ”Forbes” în luna septembrie a anului trecut și a afirmat, în repetate rânduri, că își dorește ca fiecare locuitor al planetei să dețină… un robot. Daniel Dines l-a detronat, la capitolul financiar, pe celebrul Ion Țiriac, iar în ceea ce privește viața sentimentală a avut parte de suspans la cote maxime. Alexandra este cu 16 ani mai tânără decât el, iar povestea de dragoste a celor doi a părut, inițial, desprinsă din filme. Numai că partenera de viață a lui Daniel Dines a decis să divorțeze. De două ori a început demersurile și a renunțat. De data aceasta pare însă hotărâtă să nu mai facă vreun pas înapoi. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă – în exclusivitate – o informație senzațională referitoare la… taxa de timbru pe care trebuie să o achite soția multimiliardarului Daniel Dines la tribunal. (CITEȘTE ȘI: FOSTUL CANDIDAT LA PREȘEDINȚIE & SOȚIA ÎȘI PARTAJEAZĂ AVEREA)

Omul de afaceri Daniel Dines a avut parte de un destin profesional excepțional. A devenit primul”miliardar de boți”, la nivel mondial, după ce – în 2005, a înființat o companie IT – specializată în robotică – numită UiPath. Dines nu a lucrat de unul singur la acest proiect de anvergură, ci alături de un asociat, Marius Târcă. Și se poate spune că au făcut istorie. E drept că succesul a venit abia în 2013, însă orice afacere de succes trebuie să aibă o ”temelie” construită cu simț de răspundere.

UiPath a fost prima companie de tehnologie evaluată la 1 miliard de dolari. Dines și asociatul său au vândut compania americanilor, la un moment dat, iar aceasta s-a clasat pe locul al șaselea în topul firmelor amercane cu cei mai fericiți angajați. (VEZI ȘI: SOȚIA CELUI MAI BOGAT ROMÂN CERE CA STATUL SĂ O AJUTE ÎN PROCESUL DE DIVORȚ!)

Daniel Dines, cel mai bogat român

„Bill Gates obișnuia să vorbească la Microsoft despre un computer în fiecare locuință. Eu vreau un robot pentru fiecare persoană”, a declarat Daniel Dines, pentru Forbes, amintindu-și perioada în care a muncit pentru Microsoft. Miliardarul de azi a lucrat cinci ani la firma gigantică creată de Bill Gates, mutându-se în SUA, la Seattle. „Primii ani au fost teribili. Înțelegeam doar 50-60% din ce se discuta, iar eu nu eram capabil să spun nimic. A durat ceva vreme până să pricep că «folder» însemna mult mai mult decât o pictogramă Windows de pe ecran”, a mărturisit Daniel Dines în articolul din Forbes.

Iubire cu năbădăi și înfățișări la tribunal

Până în luna martie a anului 2013, Daniel Dines a fost căsătorit cu Simona Ileana Comănescu, numai că destinul a dorit să ”deseneze” un nou drum pentru ”miliardarul boților”. În viața sa a intrat Alexandra, cu 16 ani mai tânără, iar omul de afaceri a fost cucerit de farmecele frumoasei femei. Și a divorțat de Ileana, privind optimist către o nouă relație. Deși nimeni nu a putut explica, la vremea respectivă, hotărârea îndrăgostiților, Daniel Dines și Alexandra s-au căsătorit tocmai în județul Mureș – chiar dacă locuiau în București și împărțeau aceeași locuință -, la primăria comunei Ogra. (CITEȘTE ȘI: FABULOASA POVESTE A CELUI MAI BOGAT ROMÂN. DANIEL DINES A ”BIFAT” 3 DIVORȚURI ÎN ULTIMII 6 ANI!)

Părea că totul se va desfășura la superlativ, iar povestea de dragoste i-a făcut invidioși pe mulți. Omul de afaceri și Alexandra au pornit pe același drum, numai că totul a durat doar doi ani. Și asta pentru că, în 2016 – după ce se căsătorise cu Alexandra în 2014 -, Daniel Dines a apărut în postura de pârât, Alexandra fiind decisă să-i spună adio cu acte în regulă. Iar de aici începe un adevărat lanț al slăbiciunilor sau, de ce nu, al negocierilor conjugale purtate în spatele ușilor închise.

De fiecare dată până acum, Alexandra a revenit la sentimente mai bune față de ”miliardarul boților”

În luna septembrie a anului 2016, Alexandra își retrage cererea de chemare în judecată.  Apoi, în 2017, se hotărâște, din nou, să divorțeze. Apar termene amânate – Daniel Dines, pârâtul, nu s-a prezentat -, iar lunile trec. În aprilie, frumoasa soție a celui mai bogat român revine, iarăși, la sentimente mai bune față de partenerul de viață și își retrage cererea de chemare în judecată.

Totul pare o partidă de șah care nu se mai termină, un ”șah etern” în care Alexandra vrea să se despartă, dar se răzgândește, în vreme ce fondatorul UiPath reușește să o convingă să rămână alături de el. Și sosește luna octombrie a anului trecut. Familia Dines apare din nou în atenția publicului, fiindcă tot Alexandra se decide că ar fi mai bine… divorțată. Pe data de 31 octombrie 2019 a fost înregistrată, la Judecătoria Sectorului 1, București, o nouă cerere de chemare în judecată în care Daniel Dines apare în postura ”delicată” de pârât. Însă de data aceasta a apărut și o problemă majoră. Taxa de timbru care trebuia echitată. (NU RATA: MEGA-EXCLUSIVITATE. SOȚIA I-A CERUT DIVORȚUL (PENTRU A TREIA OARĂ) CELUI MAI BOGAT ROMÂN!)

Alexandra Dines a dorit să divorțeze, în repetate rânduri, de Daniel Dines

O avere de miliarde, taxă de timbru pe măsură

Alexandra Dines s-a confruntat cu o mare… dilemă financiară. Și, ținând cont de averea pe care trebuie să o împartă cei doi soți după eventualul divorț – dacă acesta va avea, vreodată, loc -, taxa de timbru este una semnificativă. Acesta este și motivul pentru care Alexandra Dines s-a decis să ceară ”ajutor” din partea statului român, dorind să poată obține o facilitate pentru plata taxei de timbru. Ce dorea Alexandra în octombrie 2019? Practic, o reexaminare pentru că averea aflată la mijloc este uriașă, de ordinul miliardelor de dolari, iar taxa este, logic, una pe măsură. Astfel că soția lui Daniel Dines, din cauza faptului că nu-și permite să o achite înainte de începerea procesului, vrea ca statul să-i acorde o astfel de facilitate. (VEZI ȘI AICI: CEL MAI BOGAT ROMÂN A ”FUGIT” ÎN AMERICA CU SEXY-SOȚIA (MAI TÂNĂRĂ CU 16 ANI)! CE REȚEA DE FIRME ARE MILIARDARUL ÎN ROMÂNIA + MULTE ALTE AMĂNUNTE)

Și totul a rămas… în așteptare, fiindcă instanța de judecată a decis să ia o hotărâre la începutul acestui an. Trebuie menționat și că Alexandra – chiar dacă au fost sărbătorile de iarnă, atunci când oamenii încearcă să facă pace, să fie mai buni și să păstreze doar amintirile frumoase – nu și-a retras, încă, ultima cerere de chemare în judecată. Ceea ce ne poate duce și la concluzia că relația cu Daniel Dines se află, în continuare, ”pe butuci”. Și, din câte constatăm până acum, o eventuală altă repriză de negocieri nu a dus la niciun rezultat palpabil. (NU RATA: ADEVĂRUL DESPRE MOARTEA CELUI MAI EXCENTRIC TÂNĂR MILIONAR ROMÂN)

Ce taxă de timbru trebuie să plătească Alexandra Dines

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a intrat în posesia unei informații senzaționale. Instanța de judecată a dat un verdict în ceea ce privește taxa de timbru pe care trebuie să o plătească Alexandra, soția lui Daniel Dines.

”JUDECATORIA SECTORULUI 1

Ședința din 10.02.2020, ora: 08:30

Tip soluție: Încheiere

Soluția pe scurt: Admite cererea de reexaminare. Constată ca taxa judiciară de timbru aferentă cererii este de 300.100,00 lei. Definitivă.

Pronunțată astazi – 10.02.2020 – prin punerea solutiei la dispozitia părților prin mijlocirea grefei instanței”.

Ceea ce reprezintă aproximativ 64.000 de euro, pe care Alexandra Dines trebuie să îi scoată din buzunar. Acum, firește, rămâne de văzut dacă această sumă – în ceea ce o privește pe frumoasa soție a multimiliardarului român – este mult prea mare, astfel încât să nu poată fi achitată. Scenariul viitorului apropiat nu exclude o altă împăcare a părților și o altă retragere a cererii de chemare în judecată. (CITEȘTE ȘI: CUNOSCUTUL MILIARDAR ROMÂN A PIERDUT PROCESUL CU FOSTA LOGODNICĂ)

Sediul companiei lui Daniel Dines, pe celebrul Park Avenue din Manhattan, New York

Daniel Dines – în vârstă de 47 de ani – nu a inventat tehnologia RPA (robot process automation), dar s-a poziţionat în fruntea clasamentului companiilor din acest domeniu. În urmă cu doi ani, atunci când investitorii europeni au evaluat compania la 110 milioane de dolari, UiPath era mai puțin cunoscută și avea doar 150 de angajaţi. Acum, sediul principal al companiei se află într-un zgârie-nori impresionant, situat pe celebrul Park Avenue din Manhattan, New York. Peste 3.000 de angajaţi lucrează acum pentru compania lui Daniel Dines, iar în întreaga lume sunt peste 30 de sedii, scrie Forbes(VEZI ȘI: EL ESTE MOLDOVEANUL CARE S-A ”INFILTRAT” PRINTRE MEGA-MILIONARII ROMÂNIEI)

”Miliardarul boților” a donat un milion de euro pentru refacerea Catedralei Notre-Dame

Printre cei care au dat sume impresionante pentru refacerea Catedralei Notre-Dame – după incendiul devastator din 15 aprilie 2019 – s-a numărat și Daniel Dines, cel mai bogat român al momentului. Acesta a donat nu mai puțin de un milion de euro, contribuind – la rândul său – la salvarea bijuteriei arhitectonice încărcate de istorie. (CITEȘTE ȘI: ANDREEA ESCA A FĂCUT O AVERE! CARE SUNT “TUNURILE” VEDETEI DE LA PRO TV)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)