Am aflat ce se întâmplă cu cea mai mare moștenire din România. În plină stare de urgență…

Publicat: 06/04/2020 | 00:02

La patru ani de la decesul celui mai misterios miliardar din România, un adevărat război s-a declanșat între moștenitoarele acestuia. Așa cum v-am dezvăluit în urmă cu ceva timp, în premieră, AICI, trei dintre cele cinci văduve au deschis ”proces colectiv”. Concubinele afaceristului, care avea o avere estimată la un milliard de dolari, și-au dat fosta soacră în judecată. Acum, tot procesul a fost dat peste cap de starea de urgență instituită în România din cauza pandemiei de coronavirus. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, informații de ultimă oră. (CITEȘTE ȘI: CE SE INTAMPLA CU AVEREA MILIONARULUI CARE A FACUT 10 COPII CU 5 FEMEI DIFERITE)

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor amănunte de ultimă oră legate de lupta acerbă care s-a dezlănțuit între custodele impresionantei averi – mama afaceristului, Doina Rîmar – și concubinele lui Cătălin Chelu. (NU RATA: AU AJUNS LA 500 DE PROCESE PENTRU AVEREA DE 1 MILIARD €… VĂDUVA MILIARDARULUI CĂTĂLIN CHELU ȘI-A EXECUTAT SILIT SOACRA!)

Procesul s-a suspendat din cauza stării de urgență

După aproximativ un an de când trei dintre cele cinci văduve ale lui Cătălin Chelu – Ala Procopenco, Veronica Paraschiv și Natalia Suceanu – și-au chemat fosta soacră în instanță, acolo unde au cerut magistraților revocarea testamentului, procesul ce are ca miză o avere impresionantă a fost perturbat de starea de urgență instituită în România din cauza noului coronavirus.

Potrivit unor surse din mediul judiciar, magistrații de la Tribunalul Galați au decis, recent, suspendarea procesului, ce are ca obiect revocarea testamentului celui mai misterios afacerist din România. (VEZI ȘI: O SUPERVEDETĂ DIN ROMÂNIA A FOST FILMATĂ LA HOTEL CU CAMERA ASCUNSĂ ÎN TIMP CE…)

”Soluția pe scurt: Constată suspendarea de drept în baza articolului 42 alin. 6 din Decretul nr. 195/16.03.2020 al Președintelui României privind instituirea stării de urgentă”, se arată în decizia judecătorilor de la Tribunalul Galați.

Cătălin Chelu a murit în 2014, în Iordania

Se duce un adevărat război pentru averea colosală!

La sfârșitul anului 2014, Cătălin Chelu, unul dintre cei mai controversați oameni de afaceri din România, s-a stins din viață într-un spital din Iordania, țara în care a fugit pentru a se sustrage de brațul legii, gălățeanul fiind cercetat într-un dosar de dare de mită. Imediat după ce Cătălin Chelu a murit, cele cinci văduve ale afaceristului au început războiul pentru averea fabuloasă pe care acesta a lăsat-o în urmă.

Din primăvara lui 2015, femeile au deschis aproape 250 de procese. Nu numai că litigiile nu s-au încheiat, ba chiar s-au înmulţit, ajungând, spre sfârşitul lui 2017, la impresionanta cifră de 500 de procese. Cele cinci femei cu care miliardarul avea copii au format alianţe, apoi le-au rupt şi au continuat războiul pe cont propriu, şi-au făcut plângeri penale unele împotriva celorlalte şi au ajuns, într-un final, să se urască. (VEZI ȘI: NICI AVERILE LUI PATRICIU SAU ADAMESCU NU AU STÂRNIT UN ASEMENEA RĂZBOI)

Cătălin Chelu, alături de cinci din cei 10 copii ai săi, într-una dintre ultimele poze pe care a făcut-o

Lista moştenitorilor lui Cătălin Chelu

Afaceristul Cătălin Chelu a fost căsătorit o singură dată, cu Corina, iar alături de ea şi-a făcut şi debutul în afaceri, înfiinţând, la începutul anilor ‘90 compania de cablu Cony Sat, în oraşul natal, Galaţi. După divorţ, el ar fi jurat să nu se mai recăsătorească şi s-a ţinut de cuvânt, dar a mai avut cinci concubine care i-au dăruit 10 copii: şase băieţi şi patru fete. Pe toţi i-a recunoscut în timpul vieţii, fără excepţie, iar opt dintre ei au şi fost botezaţi cu prenumele său! Aceasta este lista moştenitorilor lui Cătălin Chelu, alcătuită cronologic:

– Cati Simion, o tânără din Măcin, i l-a dăruit pe Cătălin Constantin. De altfel, acesta este singurul major dintre copiii miliardarului, el preluând deja frâiele mai multor firme ale tatălui său;

– În urma relaţiei cu Gina Lungu, afaceristul a devenit tatăl Cătălinei-Elena;

– Basarabeanca Ala Procopenco i-a născut şi ea doi fii şi o fiică: Cătălin-Ilie, Ala-Amandina şi Cătălin-Petru-Cezar;

– Cu Veronica Paraschiv îi are pe Cătălin-Cosmin, Cătălin-Darius şi Cătălin-Nikita;

– Din relaţia cu Natalia Suceanu au rezultat două fetiţe: Cătălina Irena şi Eva Karina.

Apropiat al lui Sorin Ovidiu Vântu, Cătălin Chelu a fost considerat unul dintre cei mai nemiloşi oameni de afaceri de după Revoluţie, care nu ezita să preia, uneori la limita legii, fabrici pe care ulterior le falimenta.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)