Am aflat ce scrie, de fapt, Mihai Petre pe foaia lui în timp ce jurizează Românii au Talent. Prima imagine cu hârtia juratului Pro TV

Publicat: 14/04/2020 | 11:07

Mihai Petre continuă să uimească fanii emisiunii Românii au talent. Juratul, la fel ca toți ceilalți, are o foaie pe care notează diverse lucruri din cadrul concursului sau, cel puțin, așa s-a crezut. Acum, foaia „buclucașă” a lui Mihai Petre a fost expusă chiar de către jurat, în toată frumusețea!

Toți jurații de la Românii au talent au în față câte o foaie pe care scriu diverse lucruri legate de concurenții care urcă pe scenă, din dorința de a împărtăși talentul lor cu toată lumea.

CITEȘTE ȘI – MOMENTUL CARE L-A FĂCUT PE MIHAI PETRE SĂ PLÂNGĂ! ANDRA, ŞOCATĂ: „NU L-AM VĂZUT NICIODATĂ AŞA”. SARA ARDELEAN A PRIMIT GOLDEN BUZZ LA ROMÂNII AU TALENT

În cea de-a 10-a ediție Românii au talent care a avut loc vineri, Mihai Petre a ridicat, la un moment dat, foaia pe care notează lucruri și toată lumea a putut vedea ce scrie juratul, de fapt, pe aceasta.

Ei bine, din plictiseală sau din lipsă de content, Mihai Petre a început să schițeze câteva desene care nu aveau nicio legătură cu vreunul din concurenții care au fost prezenți vineri, pe scenă.

Ce studii are Mihai Petre

Mihai Petre este unul dintre cei mai buni dansatori de la noi din țară, care de multe ori ne-a făcut cinste chiar și peste hotare cu performanța lui. Este jurat la Românii au talent și toată lumea știe, însă un aspect mai puțin știut din viața vedetei Pro TV ține de studiile pe care le are.

Mihai Petre și soția lui, Elwira au făcut performanță cu dansul atât în România, cât și în străinătate, iar lucrul acesta îl știe toată lumea. Cu toate acestea, întrebarea de pe buzele tuturor a fost tot timpul: ce studii are Mihai Petre? Juratul de la Românii au talent a absolvit Facultatea de Științe Politice din București și SNSPA.