Am aflat ce salariu avea Iulia Albu la Kanal D, când era jurat la „Bravo, ai stil!”. „O cam deranja și…”

Publicat: 12/06/2020 | 18:55

Iulia Albu este, de mai bine de opt ani, o prezența de neignorat a showbiz-ului, după ce a reușit să iasă în evidență în cele mai diverse moduri. CANCAN.RO a aflat detalii uluitoare din culisele plecării criticului de modă de la Kanal D la Pro TV, mutare survenită acum doi ani.

Îmbrăcată extravagant, acompaniată pe la evenimente de găini sau de cocoși, Iulia Albu a fost cooptată acum mai mulți ani în echipa Kanal D, unde, pentru început, făcea o rubrică de stil la emisiunea prezentată, pe atunci, de Mădălin Ionescu, Wowbiz. (VEZI AICI: Vedetele de la ”Bravo, ai stil!” s-au luat de păr (la propriu) în culise)

Ulterior, deși prezentatorii s-au tot perindat pe la respectiva emisiune, Iulia nu numai că a rămas acolo cu rubrica ei „WOW sau BAU?!” dar, mai mult decât atât, pentru că făcea rating, i s-a oferit și un rol de jurat în emisiunea „Bravo, ai stil!”.

„Nu ar fi fost tratată ca o divă”

Iulia Albu, o prezență greu de ignorat în showbiz
Iulia Albu, o prezență greu de ignorat în showbiz

Totul bine și frumos pentru frumoasa blondă până în iarna lui 2018, când fosta soție a lui Mihai Albu a fost înlăturată fără prea multe menajamente din show-ul „Bravo, ai stil!”, unde au rămas doar Raluca Bădulescu, Cătălin Botezatu și Maurice Munteanu, pe post de jurați. Motivul? Controversată sau nu, Iulia se pare că nu mai făcea ratingul mult așteptat de conducere. (VEZI ȘI: Marisa de la ”Bravo, ai stil!” se iubeşte în secret cu… ”ex-ul” lui Jojo)

Surse din Kanal D ne-au dezvăluit că stilista nu avea un salariu prea mare, deși era, într-un fel, una dintre vedetele postului. „Iulia se pare că nu ar fi fost tratată ca o divă de conducerea postului, fapt care o cam deranja și, mai mult decât atât, se pare că salariul ei în acea perioadă era doar în jur de 3.000 de euro. Cam în această situație a plecat ea la postul concurent, dar nu singură, ci împreună cu o mică echipă de producție din fosta emisiune Wowbiz, care se sistase în favoarea Exatlonului. Emisiune care, atunci, în 2018, făcea furori și ratinguri imense.

În acest context, mesajul venit din partea șefilor de la PRO TV care i-au oferit o rubrică în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță – una dintre cele mai vizionate emisiuni de după-amiază, a bucurat-o pe Iulia, care știa că cel mai important lucru pentru o vedetă este să rămână în lumina reflectoarelor. Și se pare că și salariul stilistei ar fi acum unul pe măsura așteptărilor ei, ea spunând prietenilor că este unul foarte OK”, ne-a dezvăluit o fostă colegă de la Kanal D a vedetei.

Ultima dispută cu fostul soț

Cu o lună în urmă, Iulia Albu se afla în mijlocul unei controverse, după ce fostul ei soț i-a reproșat că nu l-a lăsat să își vadă fetița timp de două luni.

Mihai Albu și-a revăzut copilul după două luni de izolare și a spus că nu va tolera un nou episod de acest gen din partea fostei sale soții. Designerul a făcut declarații exclusive pentru CANCAN.RO, despre dispută.

„Următoarea dată când va trebui să-mi văd copilul și nu va accepta este clar că voi chema poliția. Eu m-am ferit de expunerea asta publică, am fost tolerant, dar după două luni deja nu mai puteam. Mika mi-a zis să ne vedem în august, dar ea nu avea de unde să știe ce se întâmplă, ci de la maica-sa, de la ce aude în casă. E ușor să manipulezi un copil de 10 ani. Copilul ar fi trebuit să petreacă 4 weekend-uri cu mine, toate au fost sărite.

Iulia și Mihai Albu au o fiică împreună
Iulia și Mihai Albu au o fiică împreună

I-a spus copilului că sunt infectat, că sunt un pericol. Mi-a zis fata să nu vin la ea pentru că merg la muncă, m-a certat Mika pentru că merg la serviciu și mă întâlnesc cu angajații, pentru că așa i-a spus maică-sa. Eu, în perioada asta, nu am intrat în contact cu niciun angajat, i-am trimis în șomaj tehnic, mergeam la atelier pentru facturi și alte lucruri. Nu era nimeni acolo. (CITEȘTE AICI: Iulia Albu a spus, în sfârșit, adevărul despre găina cu care a tot apărut la petreceri)

Nu mi-aș expune nici mama de 92 de ani care locuiește cu mine. Fata mi-a zis că i-a spus maică-sa că sunt infectat”, declara Mihai Albu pentru CANCAN.RO.

Mihai Albu: „Sunt la zi cu pensia alimentară”

Iulia Albu l-ar fi acuzat pe designer că nu plătește pensia alimentară, însă Mihai Albu susține că nu există nicio dovadă în acest sens și că a plătit întotdeauna, indiferent cum a fost situația lui financiară. (Nu rata: MIHAI ALBU A AJUNS ÎN PRAGUL DISPERĂRII. DESIGNERUL NU ȘI-A VĂZUT FIICA DE DOUĂ LUNI: „SPER SĂ O ÎNDUPLEC PE IULIA…”)

„Sunt la zi cu pensia alimentară. Și eu am greutăți, probleme financiare, ca toți oamenii de altfel. Toată lumea se confruntă cu probleme financiare, desigur, mai ales în această perioadă. Însă am plătit mereu pensia alimentară. Nu are vreo importanță, însă această pensie alimentară vine pe lângă toate cele necesare Mikaelei, cum ar fi rechizite, biciclete, excursii, dar și alte necesități pe care orice părinte trebuie să le asigure copiilor, indiferent că părinții sunt sau nu mai sunt împreună”, mai spunea Mihai Albu.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)