Am aflat ce decizie a luat instanța în procesul ex-iubitului Biancăi Drăgușanu!

Publicat: 11/01/2020 | 21:53

Coco Păun, iubitul de ”groază” al Biancăi Drăgușanu în urmă cu mai bine de 15 ani, este un tip norocos, se pare. Cel puțin, în justiție. CANCAN.RO, site-ul nr.1 din România, dezvăluia, în exclusivitate, cum Coco este la un pas de a ajunge la pușcărie, pentru o amendă de 1.275 de lei. Situația s-a rotit, tot în instanță, cu 180 de grade! Avem detaliile.

Constantin Păun scapă de închisoare! Asta a decis instanța, în primele zile ale noului an. Fostul iubit al Biancăi Drăgușanu a fost prins de aproape 50 de ori conducând illegal, fiind amendat. Una dintre sancțiuni s-a transformat în muncă în folosul comunității. Altfel, vestitul Coco ar fi ajuns în spatele gratiilor, dacă nu se prezenta la ”job”. O fi tremurat afaceristul-interlop atunci? Se pare că nu a avut niciun stres, pentru că nicio clipă nu s-a gândit să dea cu ”grebla” prin parcurile din Târgu-Jiu. A mizat pe apelul care i-a și fost admis de Tribunal. (CITEȘTE ȘI: TOP 50 – CELE MAI SEXY POSTERIOARE DIN SHOWBIZ. CE POZIȚII OCUPĂ ANDRA MĂRUȚĂ ȘI BIANCA DRĂGUȘANU)

Astfel, Constantin Păun a scăpat de griji, își poate coordona afacerile în liniște. Se pare că avocatul lui a fost isteț și a găsit chichița care să-l scoată din impas pe Coco. Iar soluția pe scurt a magistraților a sunat așa: ”Admite apelul. Schimbă sentinţa civilă apelată în sensul că admite excepţia lipsei calităţii procesuale active a petentei Direcţia Publică de Venituri Tg Jiu şi respinge cererea ca fiind formulată de o persoană fără calitate procesuală activă. Definitivă. Pronunţată în şedinţă publică azi, 07.01.2020.”

Coco Păun și escapadele lui pe șosea, fără permis

Coco Păun a fost prins de Poliția Rutieră și, de fiecare dată, doar amendat. S-a întâmplat de aproape 50 de ori. La una dintre ”escapade” nu i-a mai mers și a primit o amendă transformată, ulterior, în muncă în folosul comunității, 20 de ore. (NU RATA: AVEM TOPUL CELOR MAI SCURTE FUSTE DIN SHOWBIZ! CE LOC OCUPĂ BIANCA DRĂGUȘANU, ANDREEA MARIN SAU OANA ZĂVORANU)

Coco nu a fost de acord cu această sancțiune și a înaintat apel, prin avocatul său. Deși părea că toate duc spre condamnare, iată că Tribunalul l-a achitat. Cum a sunat condamnarea lui pe care a atacat-o în instanță: ”Dispune înlocuirea sancțiunii amenzii contravenționale aplicată intimatului Păun Constantin în cuantum de 1.275 de lei prin procesul verbal de contravenție întocmit de IPJ Gorj- Poliția Târgu Jiu, cu sancțiunea prestării unui număr de 20 de ore de activități în folosul comunității, la dispoziția primarului municipiului Târgu Jiu, jud. Gorj. Disjunge cererile cu privire la celelalte procese verbale de contravenție astfel cum sunt menționate în acțiunea formulată și dispune înaintarea la Compartimentul Registratură al Judecătoriei Târgu Jiu în vederea înregistrării distincte a cererii pentru fiecare dintre acestea, acordând termen de judecată în fiecare dosar astfel format”.

Bianca Drăgușanu, amintiri groaznice din ”brațele” lui Coco Păun

Bianca Drăgușanu a reușit să se salveze din brațele bărbatului pe care l-a crezut, la început, iubit, dar care s-a transformat, apoi, într-un ”killer” pentru ea. Vedeta avea să facă dezvăluiri cutremurătoare, la unele televiziuni. ”Mi-a rupt tibia, mi-a rupt piciorul. De ziua mea s-a întâmplat asta. Am plecat de la el fără să-i spun, m-a prins și s-a întâmplat să mă bată pe stradă. M-am gândit că singurul mod de a scăpa de el era să mă sinucid. Mă punea în genunchi, pentru că spunea că în fața lui eu sunt vinovată, că eu l-am adus în stare să mă lovească.

Mă ducea la mănăstiri, mă lăsa acolo mai multe zile, le plătea pe măicuțe să mă ajute să-mi revin. Aveam un cheag de sânge de mărimea unei pâini”, a povestit, cu lacrimi în ochi, Bianca. (VEZI AICI: TOP 25 VEDETE DIN ROMÂNIA CARE AU ”GAFAT” EROTIC ÎN PUBLIC. CE POZIȚII OCUPĂ BIANCA DRĂGUȘANU, CARMEN BRUMĂ SAU LIDIA BUBLE)

”Am fost la un pas de moarte, am ajuns la București cu o mașină personală, eram pe punctul să-mi dau duhul. I-am spus mamei mele că nu mai pot. Mi-am auzit mama țipând: ”«Nu, copilul meu!». Atunci mi-am pierdut din nou cunoștința și am intrat în comă vreo două zile. Aveam rană deschisă, rahie în coloană, hemoragie internă. Am ajuns la București, am fost operată fără anestezie, pentru că nu ai voie șase luni să mai faci alte anestezii”, a mai spus Bianca.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)