Am aflat adevăratul motiv al tragediei din Penitenciarul Satu Mare. Ce a declanșat infernul

Publicat: 19/03/2020 | 19:10

A fost alertă de gradul 0 la Penitenciarul Satu Mare, după ce mieruri seară un incendiu a izbucnit în una dintre celule. Incidentul nefericit s-a soldat cu cinci victime, trei deținuți și-au pierdut viața, iar alți doi se află în stare gravă. La nici 24 de ore de la tragedie, detalii halucinante au ieșit la iveală. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, informații uluitoare.(CITEȘTE ȘI: CE ESTE FAVIPIRAVIR ŞI CUM DISTRUGE VIRUSUL COVID-19)

D.A.S.(Departamentul de Anchete Speciale al Cancan) a intrat în posesia unor amănunte de-a dreptul șocante și de ultimă oră legate de incidentul ce s-a petrecut în Penitenciarul Satu Mare.(NU RATA: MĂRTURIILE TULBURĂTOARE ALE UNUI ROMÂN AFLAT ÎN CARANTINĂ. “CINE ÎMI ÎNTREȚINE FAMILIA, CINE LE DĂ COPIILOR DE MÂNCARE?)

Potrivit unor surse D.A.S. categoria A, totul ar fi început după ce unul dintre deținuții din celulă ar fi instigat la incendiarea camerei de detenție. Conform unor surse din mediul penitenciarelor, responsabil de tragedia de la Satu Mare ar fi deținutul Lakatos P. Karoly care ar fi pus focul în celulă, pe fondul nemulțumirii că ar fi fost amânat timp de patru luni în Comisia pentru liberare condiționată.

Trei deținuți au murit într-un incendiu-protest la Penitenciarul Satu Mare. Sursă foto: presasm.ro

Mai mult decât atât, anumite surse din mediul judiciar au susținut faptul că numărul mare al bagajelor din camera, dar mai ales al saltelelor din burete, interzise, de altfel, în spatele gratiilor, ar fi condus la numărul mare de victime.(NU RATA: GIGI BECALI A ÎNVĂȚAT SĂ PĂSTREZE “DISTANȚA SOCIALĂ”. CUM INTERACȚIONEAZĂ ACUM CU CERȘETORII)

Am aflat adevăratul motiv al tragediei din Penitenciarul Satu Mare

”Vă informăm că, la nivelul Penitenciarului Satu Mare, a fost înregistrat decesul a trei persoane private de libertate, urmare incendierii voluntare a unei camere de deţinere. Pentru lichidarea incendiului, rezultat al unui protest spontan iniţiat de zece persoane private de libertate cazate în aceeaşi cameră de deţinere, a fost solicitat, de îndată, sprijinul echipajelor ISU. Totodată, la faţa locului s-au deplasat şi echipaje ale SMURD, în vederea acordării primului ajutor persoanelor implicate”, a transmis, miercuri seară, Administraţia Naţională a Penitenciarelor.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)