Altul moare și-așa n-are! Ce sumă impresionată a cheltuit Antonia, pentru a-și schimba silicoanele. O câștigă într-o singură seară!

Publicat: 27/02/2020 | 09:46

În luna februarie a acestui an, Antonia își anunța fanii că este nevoită să anuleze un eveniment, din cauza faptului că trebuie să se opereze de urgență. Timp de mai multe zile, artista nu a oferit niciun fel de informație cu privire la intervenția chirurgicală, dar mai apoi a spus tot adevărul: a decis să-și schimbe silicoanele!

Vorba românului: altul moare și-așa n-are! Antonia a cheltuit o avere pentru a-și schimba silicoanele, dar acum se simte extrem de bine în pielea ei. În urma ultimei nașteri, artista a devenit nemulțumită de forma bustului său și de faptul că sânii i s-au lăsat ușor, așa că nu a mai stat pe gânduri și a apelat la o intervenție estetică pentru care a scos din portofel suma impresionantă de 5.000 de euro, bani pe care îi face într-o seară, în cadrul unui concert, informează playtech.ro.

Dar, frumusețea nu prea are preț, mai ales atunci când îți permiți să faci orice aroganță, din dorința de a arăta cât mai bine. Asta nu este tot, căci în urmă cu 5 ani, chiar înainte de a-l aduce pe lume pe micuțul Akim, focoasa șatenă și-a pus silicoane pentru prima dată și i-a plătit esteticianului aceeași sumă: 5.000 de euro!

În total, Antonia a cheltuit 10.000 de euro pe operațiile estetice, dar acum este cum nu se poate mai împlinită, după cum chiar ea declara, la numai câteva zile de la intervenția chirurgicală.

„Am primit multe mesaje de la voi, în legătură cu operaţia mea. Mulţi dintre voi aţi fost curioşi şi o parte dintre voi, chiar îngrijoraţi. Vreau să vă spun că sunt foarte bine. M-am operat la sâni! Vă rog să nu-mi trimiteţi mesaje de genul: „De ce? Nu aveai nevoie!”, „Aoleu, acum eşti nu ştiu cum”, please! Sunt fată mare, ştiu de ce mi-am făcut operaţie. Mă simt foarte bine. Totul este în regulă, sunt foarte fericită! Aşa că, gata. Fără alte mesaje!”, a spus Antonia, pe contul său de Instagram.