Alți doi oameni din Bârlad au murit din cauza Covid-19! Numărul cazurilor de coronavirus din Vaslui, în continuă creștere

Publicat: 31/07/2020 | 17:32

Doi oameni din Bârlad au murit din cauza Covid-19, iar numărul cazurilor de coronavirus din Vaslui este în continuă creștere.

Direcția de Sănătate Publică Vaslui a anunțat că în județ sunt 607 cazuri confirmate cu noul coronavirus ( 253 de persoane internate în spital, decedate 26 de persoane, 177 de persoane vindecate si 151 de persoane pozitive la domiciliu). În Vaslui, au fost depistati pozitivi un politist, din cadrul IPJ Vaslui si trei asistente de la SJU – Sectia Neonatologie.

La Spitalul de Urgență „Elena Beldiman” din Bârlad, care este suport Covid-19, ieri se aflau 253 de pacienti cu diverse forme de Covid-19, internate. 

La Bacău nu mai există locuri la Terapie Intensivă

Două persoane, o femeie de 76 de ani din comuna Valea Seacă și un bãrbat de 85 de ani, din orasul Moinești, au decedat la ATI Reanimare, ei fiind aduși la spitalul din Bârlad pentru că la Bacău nu mai existau locuri la Terapie Intensivă. 

La Bârlad, din cei 253 de pacienți cu Covid-19, 98 au forme medii și severe, 113 au forme ușoare de boală și 42 sunt asimptomatici.

„Nu putem raporta decât doar dimineata, cu exactitate, deoarece în cursul zilei se externeazã cei care au stat 48 de ore, fiind asimptomatici, se interneazã altii si abia la primele ore a doua zi putem sti exact care este situatia pe ziua precedentã. Deocamdatã, la ATI Reanimare mai avem patru pacienti, cu forme severe, dar care nu necesitã intubare ci doar oxigen pentru a putea respira”, a spus Daniela Borș, managerul spitalului din Bârlad, scrie vremeanoua.ro.