Alte imagini controversate cu Ludovic Orban! Cum a fost filmat premierul

Publicat: 29/06/2020 | 21:22

Alte imagini controversate cu Ludovic Orban au ajuns în presă. Află mai jos cum a fost filmat premierul. 

După ce prim-ministrul a fost aspru criticat pentru că nu a respectat măsurile de distanțare și nu a purtat cum trebuie masca, alte imagini controversate cu el au apărut în presă. 

Orban a fost filmat în timp ce intra într-o încăpere unde se aflau mai mulți cetățeni fără mască. Premierul îi salută, le strânge mâna și „face mișto” de regula impusă de pandemie în ceea ce privește numărul participanților, scrie Antena 3.

Orban a făcut glume despre măsurile de siguranță

„V-ați pus masca? V-a numărat cineva?”, îi intreabă Orban pe cei prezenți la eveniment. 

La sfârșitul lunii trecute, Radu Herjeu, membru al Consiliului Național al Audiovizualului (CNA), a făcută publică o fotografie în care premierul apare în timp ce fumează într-un birou, alături de alți membri ai Guvernului care consumă alcool. După cum este binecunoscut, legea înterzice fumatul într-un spațiu închis. 

În imagine mai apar ministrul Economiei, Virgil Popescu, care ține în mână un pahar cu whisky, ministrul de Externe, Bogdan Aurescu, care fumează trabuc în timp ce poartă mănuși, vicepremierul Raluca Turcan și ministrul Transporturilor, Lucian Bode.

Orban a făcut azi mai multe declarații privind măsurile de siguranță impuse de pandemie și nu numai. 

„Orice măsură de relaxare va fi dezbătută în structurile de specialişti, după care vom discuta în CNSU şi în Guvern. Dacă vom lua noi măsuri de relaxare le vom anunţa public. Vă spun că evoluţia în ultimele zece zile e una care ne face să fim foarte precauţi în măsurile ulterioare de relaxare. În calitate de premier prefer să vă prezint deciziile luate. Ştiţi foarte bine că planul de relaxare pe care l-am pus la punct cu specialiştii este un plan de relaxare în etape, din 15 în 15 zile, şi că este necesară o evaluare înainte de a adopta alte măsuri asupra modului în care s-au desfăşurat lucrurile. Din cauza asta măsurile le-am anunţat cu o zi, două înainte de intrarea în vigoare a măsurilor”, a declarat premierul.

Foto: Shutterstock