Alt episod bizar al Biancăi Pop! „Ispita” de la Insula Iubirii, desculță într-o baltă

Publicat: 25/06/2020 | 13:36

Bianca Pop a fost protagonista altui episod bizar, chiar aproape de centrul Capitalei. „Ispita” de la Insula Iubirii a fost filmată în timp ce era desculță și „se bălacea” într-o baltă. 

Recent, Bianca Pop a intrat într-un scandal cu internauții după ce a postat un clip în care avea un limbaj cel puțin „colorat”. Bruneta înjura ca un birjar și se declara revoltată că a fost dată afară dintr-o cafenea, pentru că nu putea plăti consumația.

Între timp, în mediul online a apărut o altă înregistrare cu „ispita”, în fața aceleași cafenele de unde a fost dată afară. Din câte se pare, întâmplarea bizară a avut loc cu o zi înainte de filmarea în care bruneta înjura. „Am card, n-am cash, fu@#$@ În 2020 nu poți să plătești cu cardul? Bă#$%… Mamăăăă, ce nervi am! Duminică plec din România, șase luni! Te distrug! Mamăăăă, ce nervi am!”, spunea Bianca, în timp ce își clatină capul.

Bianca susține că nu consumă droguri

Îmbrăcată elegant, Bianca se descalță și intră cu picioarele într-o baltă, unde începe să se bălăcească, desigur, în timp ce nu își dezlipea ochii din ecranul telefonului mobil. 

Imaginile au ajuns pe platforma TikTok iar persoana care le-a filmat s-a întrebat dacă bruneta nu cumva se afla sub influența drogurilor. 

În încercarea de a pune capăt speculațiilor, Bianca a postat pe o rețea socială un mesaj în care anunța că nu consumă stupefiante și că este dispusă să dovedească printr-un test, oricând. 

Mai mult, bruneta a declarat că era nedormită de multe ore și că băuse alcool.

„Am o viață prea minunată ca să dorm”, a scris Pop.

Bineînțeles, clipul cu Bianca în baltă s-a viralizat rapid, comentariile au curs pe rețelele sociale și internauții au criticat-o foarte dur pe „ispită”.

Rămâne de văzut ce va face bruneta în următorul „episod bizar” care va ajunge pe internet.