Alina Vidican, izolată în Miami! Ce s-a întâmplat cu restaurantul pe care îl deține

Publicat: 28/03/2020 | 17:07

Alina Vidican este izolată în Miami! Ce s-a întâmplat cu restaurantul pe care îl deține, din cauza pandemiei de coronavirus.

Din cauza pandemiei de coronavirus care face ravagii în lumea întreagă, Alina Vidican a decis să se izoleze. Fosta soție a lui Cristi Borcea iese din casă doar pentru cumpărături, iar restaurantul pe care îl deține în Miami este condus prin intermediul telefonului.

Clienții s-au împuținat în această perioadă, dar merg foarte bine livrările la domiciliu. În urmă cu câteva luni, Alina Vidican a introdus în meniu și produse tradițional românești. (CITEȘTE ȘI: CE S-A ALES DE ALINA VIDICAN ACUM, LA 3 ANI DE LA DIVORȚUL DE CRISTI BORCEA. UNII AR SPUNE CĂ S-A FĂCUT DREPTATE)

”Alina este foarte atentă să intre în contact cu cât mai puțini oameni, nu vrea să își expună cumva copiii la coronavirus. De acea, acum, mai iese din casă doar în caz de urgențe, dar a avut grijă să își facă, din timp, cumpărăturile, încă de când începuse nebunia și în România. Acum este preocupată mai mult să îi țină ocupați pe copii decât să se consume cu alte lucruri. Mai ales căm, la restaurant e puțină treabă, iar indicațiile și tot ce ține de afacere le poate coordona și prin telefon”, ne-a spus, în exclusivitate, o sursă apopiată de-ale Alinei Vidican.

Alina Vidican duce o viață de lux în America, după divorțul de Cristi Borcea

Alina Vidican, fosta soție a lui Cristi Borcea, a plecat după încheierea divorțului în SUA, unde duce o viață de lux și se răsfață zilnic. Cei doi s-au căsătorit în urmă cu opt ani, la Primăria Voluntari. Nașii de cununie a lui Cristi Borcea și ai Alinei Vidican au fost Luminița și Gigi Becali, care după semnare actelor i-au sfătuit pe proaspeții căsătoriți să se ghideze în căsnicia lor, după două principii esențiale: corectitudine și loialitate. (VEZI ȘI: PATRICK, FIUL CEL MARE AL LUI CRISTI BORCEA, A ÎMPLINIT 22 DE ANI. A PETRECUT CU MAMA, IUBITA ȘI PRIETENII. FOTO)

Mariajul celor doi se sfârșește după cinci ani, în anul 2016. Divorțul a avut loc la Penitenciarul Poarta Albă, acolo unde Cristi Borcea era reținut. În urma separării fostul acționar de la Dinamo și Alina Vidican au rămas în relații bune, de dragul  copiilor pe care îi au împreună.

Divorțul i-a adus Alinei o sumă de bani semnificativă drept pensie alimentară și o afacere în Miami, lucru ce a determinat-o să plece departe de România. Fosta soție a acționarului de la Dinamo trăiește în prezent în SUA și duce o viață de lux.