Alina Sorescu & Alex Ciucu, faptele care indică o posibilă despărțire + A cerut-o, în sfârșit, Smiley pe Gina Pistol?

Publicat: 14/05/2021 | 21:30

Superproducția CANCAN NEWS așteaptă doar să apăsați butonul PLAY pentru „crema” exclusivităților din showbiz. Ediția de astăzi e plină de surprize!

SPUN CĂ NU DIVORȚEAZĂ, DAR DOVEZILE RUPTURII VIN TOT MAI DES

S-a tot zvonit că divorțează, iar ei au tot negat. Alina Sorescu și Alex Ciucu susțin că nu există nicio ruptură, dar faptele parcă spun altceva. CANCAN NEWS vă prezintă detalii de culise, după ce soțul artistei a fost surprins alături de o altă blondă decât soția lui.

GINA PISTOL DEZLEAGĂ MISTERUL INELULUI

A cerut-o, în sfârșit, Smiley pe Gina Pistol? CANCAN NEWS vă prezintă declarațiile exclusive ale prezentatoarei TV legate de o posibilă căsătorie. Care este semnificația inelului pe care-l poartă și ce spune vedeta despre nuntă, aflați imediat.

BIANCA DRĂGUȘANU, ABIA PE LOCUL 3 ÎN TOPUL LUI BODI

Alex Bodi a întocmit un Top 3 femei pe care le-a iubit. Iar Bianca Drăgușanu e doar pe locul 3… CANCAN NEWS vă arată cine sunt celelalte două femei pe care afaceristul din Mediaș nu le poate uita. Bianca va avea o mare surpriză când va vedea cine e pe locul 1.

S-AU “ÎNCINS” LA PLAJĂ ȘI NU LE-A MAI PĂSAT CĂ SUNT VĂZUȚI

Au dat frâu liber fanteziilor în văzul tuturor! CANCAN NEWS v-a pregătit un top 5 al celor mai “înfocate” vedete de la noi care, pe plajă, au fost protagonistele unor scene desprinse parcă din filmele pentru adulți. Atenție, îndepărtați minorii de ecran!