Alina Pușcaș, vedeta de la Antena 1, dezvăluiri din spitalul mobil pentru COVID-19: ”Nu vreau dosar penal!”

Publicat: 23/06/2020 | 07:51

Alina Pușcaș, prezentatoarea show-ului ”Te cunosc de undeva”, de la Antena 1, a făcut dezvăluiri din spitalul mobil al Armatei, amplasat la Otopeni. Alina a povestit cum se simte și ce se întâmplă în cortul în care este internată. A mai spus că nu vrea să se aleagă cu un dosar penal.

CITEȘTE ȘI: ALINA PUȘCAȘ ESTE RĂSFĂȚATĂ ÎN SPITAL! SURPRIZA DE PROPORȚII DE CARE A AVUT PARTE PREZENTATOAREA TV

Actrița Alina Pușcaș se află internată la spitalul ROL 2, ridicat de Armată în curtea Institutului „Ana Aslan” din Otopeni. Care s-a umplut de pacienți. „M-am trezit ceva mai devreme pentru că am simțit o vânzoleală mai serioasă în jur, cumva atipică față de zilele trecute, și, se pare că nu a fost degeaba, ci pentru că au apărut destul de multe noi cazuri, dintr-odată. Îmi pare rău să aud asta și, cumva, îmi anulează bucuria că aseară am primit primul test negativ”, a dezvăluit Alina, într-un Insta Story.

Vedeta de la ”Te cunosc de undeva” așteaptă, cu optimism, cel de-al doilea test care să-i confirme faptul că nu mai este infectată cu noul coronavirus. Săptămâna trecută, cele două teste pe care le-a făcut au dat rezultate pozitive. Spitalul ROL 2 al Armatei a fost ridicat pentru a găzdui pacienții asimptomatici sau cu forme ușoare de Covid-19. Alina este asimptomatică și de aceea a ajuns acolo și nu la Institutul de Boli Infecțioase Matei Balș.

Alina Pușcaș, vedeta de la Antena 1, dezvăluiri din spitalul mobil pentru COVID-19: ”Nu vreau dosar penal!”

Alina a mai dezvăluit și cum se comportă medicii în acel spital mobil din Otopeni. „Se pare că, o dată pe săptămână, cel mai important om de aici, cel care conduce această unitate, le face o bucurie și comandă pizza pentru toată lumea. Mi se pare incredibil. Mi se pare foarte frumos acest gest”, a spus actrița.

NU RATA: RĂSTURNARE DE SITUAŢIE ÎN CAZUL LUI MARCEL PAVEL! NU EL A A FOST PACIENTUL ZERO DE LA ANTENA 1

„De aici, din interior, voi da niște telefoane și voi încerca să fac cumva să-i bucur și eu pe ei. Sunt niște oameni care merită toată atenția mea și a  noastră, a celor care suntem aici internați, pentru că ei stau o săptămână, complet, aici. O săptămână nu se întâlnesc cu familia deloc. După care vin alții și stau o săptămână și dorm tot aici”, a continuat Alina Pușcaș.

Actrița a fost infectată cu noul coronavirus alături de Marcel Pavel, Ozana Barabancea, Andrei Ştefănescu şi Toto Dumitrescu, fiul lui Ilie Dumitrescu. Ea a fost atacată pentru că a vorbit public despre această situație. ”M-au întrebat cum am ajuns să fac testul dacă nu aveam niciun symptom. După ce am văzut că unii colegi au ieșit pozitiv, am făcut testul din solidaritate. A ieșit pozitiv, din păcate. Dar acum sunt inspre perioada de vindecare. Eu sunt aici internată asimptomatic fiind pentru că așa prevede legea. Iar eu nu-mi doresc sub nicio formă să am parte de un dosar penal”, a încheiat Alina Pușcaș.