Alina Pușcaș și-a botezat fetița, în plină pandemie de coronavirus: ”A fost îngrozitoare selecția pentru că am fost numai 12 persoane”

Publicat: 17/06/2020 | 17:49

Alina Pușcaș și-a botezat fetița, în plină pandemie de coronavirus. Prezentatoarea TV a dezvăluit cum a decurs totul, în contextul în care la eveniment nu puteau să participe mai mult de 14 persoane.

Alina Pușcaș a respectat măsurile impuse de autorități atunci când și-a creștinat fetița, Iris. Vedetei, însă, i-a fost foarte greu să facă o selecție între persoanele dragi care să participe la evenimentul restrâns, în contextul actual.

Pe moment, situația a întristat-o pe Alina Pușcaș, însă a promis că își va lua revanșa. Și asta pentru că prezentatoarea TV are de gând să facă o petrecere de zile mari, 2 în 1: pentru a sărbători nunta cu Mihai Stoenescu și botezul fetiței lor, Iris. (CITEȘTE ȘI: ALINA PUȘCAȘ, DE URGENȚĂ LA SPITAL DUPĂ CE S-A ACCIDENTAT PE PLATOURILE DE LA TE CUNOSC DE UNDEVA! DIAGNOSTICUL PUS DE MEDICI DUPĂ DURERILE ÎNGROZITOARE PE CARE LE-A AVUT)

”Am făcut un botez în contextul pandemiei cu 14 persoane și am fost strict la biserică și atât. Adică în iunie pe 6 trebuia să avem, dar nu se dăduse drumul la nicio variantă de petrecere. A fost foate frumos, atipic pentru că mi se părea super goală biserica.

Dacă nu avea 10 luni așteptam mai mult. A fost îngrozitoare selecția pentru că am fost numai 12, cei din familie. Nu am putut să împăcăm nici 1% din ei. Revanșa va fi luată la petrecere, atât cea de nuntă cât și de botez”, a declarat Alina Pușcaș pentru Antena Stars.

Alina Pușcaș și-a botezat fetița

Alina Pușcaș vrea să se mute în casă nouă

Familia Alinei Pușcaș s-a mărit, iar prezentatoarea TV și soțul ei au decis că este timpul să se mute într-o casă mai spațioasă. Numai că… planul de acasă nu s-a potrivit cu cel din…târg.

Vedeta Antenei 1 întâmpină dificultăți cu obținerea actelor pentru a putea demara construcția casei. (CITEȘTE ȘI: ALINA PUȘCAȘ, DEZVĂLUIRI DIN CULISELE EMISIUNII ”TE CUNOSC DE UNDEVA”: ”NE-AU FĂCUT DE MULTE ORI SĂ OPRIM FILMAREA”)

”Nu am reușit să ne mutăm, pentru că sunt într-un permanent protest, protest la modul că nu reușesc să scot actele, să începem și noi proiectul ăsta. Mi se pare că sunt multe piedici, nici măcar nu am ajuns la autorizația de construire. Noi am depus anul trecut actele pentru PUD (n.r. – Plan Urbanistic de Detaliu), după PUD urmează și autorizația de construcție, deci un tăvălug. Și tot sperăm”, a mărturisit Alina Pușcaș pentru Libertatea.