Alina Pușcaș, infectată cu noul coronavirus, momente de tensiune în spital! Ce așteaptă, cu sufletul la gură: ”Doar atât am să-ți spun!”

Publicat: 23/06/2020 | 11:45

Alina Pușcaș este una dintre vedetele de la Antena 1 care s-au infectat cu noul coronavirus, iar acum se află internată în spitalul mobil al Armatei, de la Otopeni. Actrița trece, acum, prim momente de tensiune!

CITEȘTE ȘI: ALINA PUȘCAȘ ESTE RĂSFĂȚATĂ ÎN SPITAL! SURPRIZA DE PROPORȚII DE CARE A AVUT PARTE PREZENTATOAREA TV

Prezentatoarea show-ului ”Te cunosc de undeva”, de la Antena 1, este asimptomatică, dar, conform legii, a trebuit să fie internată. Nu a fost dusă la Institutul de Boli Infecțioase ”Matei Balș”, ci la spitalul mobil de la Otopeni, unde se află pacienții cu forme ușoare ale bolii. După ce primele două teste i-au ieșit pozitive, la câteva zile distanță, Alina a fost supusă unui al treilea. Negativ!

Doar că nu poate fi externată, pentru că e nevoie de două ”negative” pentru ca un pacient să poată pleca acasă. Primul test i-a ieșit negativ, iar acum Alina Pușcaș așteaptă cu sufletul la gură ca și al doilea să fie la fel. Situația în care va părăsit spitalul de la Otopeni.

Alina Pușcaș avea să povestească prin ce clipe grele a trecut, mai ales că a fost pusă la zid de fani, așa cum s-a întâmplat și în cazul celorlalte vedete de la Antenă, între care Marcel Pavel și Andrei Ștefănescu. ”M-au întrebat cum am ajuns să fac testul dacă nu aveam niciun simptom. După ce am văzut că unii colegi au ieșit pozitiv, am făcut testul din solidaritate. A ieșit pozitiv, din păcate. Dar acum sunt inspre perioada de vindecare. Eu sunt aici internată asimptomatic fiind pentru că așa prevede legea. Iar eu nu-mi doresc sub nicio formă să am parte de un dosar penal”,  spus Alina Pușcaș.

Alina Pușcaș, infectată cu noul coronavirus, momente de tensiune în spital! Ce așteaptă, cu sufletul la gură

Alina a fost încurajată de prietenii ei, după o postare în care anunță că este o ”norocoasă” printre oamenii infectați cu noul coronavirus. ”Acest „episod ROL 2” face parte din viata mea si sa fiu recunoscatoare ca sunt una dintre persoanele norocoase care a facut cea mai simpla forma a covid – ului. (pare cumva ca sunt intr-o zona de campare din Dosarele X”, a scris Alina, în dreptul unei fotografii care se vrea optimistă.

NU RATA: COȘMARUL TRĂIT DE MARCEL PAVEL ȘI ANDREI ȘTEFĂNESCU DUPĂ CE AU FOST DIAGNOSTICAȚI CU VIRUSUL COVID-19

Reacțiile au venit imediat. ”Sănătate multă! Se poate întâmpla oricui! Este multa lume internată la acele corturi?”, ”Multă ,multă sănătate și putere!”, ”Iei ceva tratament pt covid,tininand cont ca nu ai simptome?”, sunt câteva dintre ele.

”Buna, draga Alina, sa treci cu bine peste acest episod numit Covid. Si eu am fost testata pozitiv dar din pacate ????????am avut simptome. Nu am facut febra decat o zi si nu foarte mare dar in schimb am avut o tuse seaca de ma lasa fara respiratie insa locuind in Anglia nu am fost inchisa intr-un spital ci m-am izolat la domiciliu eu 7 zile iar sotul si copilul 14 zile. Primeam mesaje zilnic de la NHS (sistemul englezesc de sanatate)cum ma simt si instructiuni ce ar trebui sa fac in caz ca ma simt foarte rau.Familia mea a trecut cu bine peste nu au dezvoltat simptome.Multa sanatate iti doresc!”, este un mesaj de suflet.

”Îmi place mult de tine si sper ca toti sunteti bine, sănătoși …Doamne, cata răutate pe unii, m-as îmbolnăvi cu capul, sa dau 1000 de explicații la „covidul vietii’.. Alina, stai bine cu nervii sa răspunzi atât de politicos la toti frustrați care nu au cu ce sa isi ocupe timpul…..doar atât am sa iti spun, ca esti minunata, si mulțumesc pentru dieta ,. ….nu te enerva, ca asa ies firele albe!”, a mai scris un fan.