Alina Pușcaș este răsfățată în spital! Surpriza de proporții de care a avut parte prezentatoarea TV

Publicat: 21/06/2020 | 16:50

Alina Pușcaș este răsfățată în spital! Prezentatoarea TV le-a mărturisit fanilor ce a primit din partea soțului, dar și a prietenilor.

Printre cei care au fost depistați pozitic cu coronavirus se numără Marcel Pavel, Ozana Barabancea, Andrei Ștefănescu, Adriana Trandafir și Alina Pușcaș. Vedeta susține că nu a avut niciun simptom și se simte bine, iar în aceste momente se află sub supravegherea medicilor.

Alina Pușcaș este internată într-un cort de la Spitalul militar ROL 2, de la Institutul “Ana Aslan”, din Otopeni. Iar de când este în spital, vedeta a avut parte de multe surprize. (CITEȘTE ȘI: ALINA PUȘCAȘ ȘI-A BOTEZAT FETIȚA, ÎN PLINĂ PANDEMIE DE CORONAVIRUS: ”A FOST ÎNGROZITOARE SELECȚIA PENTRU CĂ AM FOST NUMAI 12 PERSOANE”)

Soțul ei i-a trimis un buchet superb de flori, iar prietenii i-au trimis mâncare sănătoasă. De altfel… și directorul spitalului i-a trimis Alinei Pușcaș pizza. Potrivit vedetei, acesta cumpără pizza în fiecare săptămână pentru angajații săi, iar acest lucru a impresionat-o mult.

Alina Pușcaș are un tonus bun și încearcă să fie cât mai optimistă pentru a trece cu bine peste această încercare, care o ține departe de familia ei. În continuare, prezentatoarea TV își ține fanii la curent cu evoluția stării sale de sănătate și este activă pe rețelele de socializare.

Alina Pușcaș este asimptomatică

Alina Pușcaș a mărturisit că nu a avut niciun simptom. Întrebată de fani cum a contractat virusul, vedeta a mărturisit că a stat  în aceeași cabină cu Ozana Barabancea, când se aflau la filmările pentru cel mai nou sezon al emisiunii ”Te Cunosc de Undeva!”. (VEZI ȘI: CORONAVIRUS ÎN ROMÂNIA, 21 IUNIE. BILANȚUL INFECTĂRILOR A AJUNS LA 24.045 CAZURI)

Mi-aș fi dorit foarte mult să vă transmit acest mesaj de undeva de pe o plajă din Grecia, unde la începutul lunii ar fi trebuit să fiu eu și Mihai (soțul Alinei-n.red.) și mulți alți prieteni la nunta noastră. Cea mai frumoasă nuntă am decis noi că ar fi fost… Din păcate suntem în București, iar eu sunt în Rol 2, adică Spitalul Militar Mobil din incinta Ana Aslan.

Trebuie să recunosc că sunt foarte fericită că am venit aici și nu m-am dus în altă parte, chiar dacă dragii mei colegi de la Te cunosc de undeva, o parte din ei, cei care sunt confirmați cu acest nemilos virus, sunt la Matei Balș. Eu am preferat să vin aici. De ce credeți? Eu sunt într-un cort, într-un cort militar foarte comod, nimic de zis, la 3 metri de ușa cortului, unde se vede pădurea, ciripesc păsărelele, este liniște, este frumos, sunt optimistă. După cum se vede, sunt și eu pozitivă ca atitudine, nu numai ca rezultat

Sunt pozitivă cu acest nemilos COVID-19 care, se pare, a fost cu mine foarte simpatic, pentru că nu mi-a oferit nici măcar un simptom”, mai precizează Alina. „Nu am tușit o dată, nu am avut febră, nu am avut dureri de cap, nu am avut dureri musculare. M-am simțit perfect…

Eu nu m-am aflat printre acei colegi de la Te cunosc de undeva care s-au aflat în apropierea celor confirmați pentru că eu nu am participat la acele filmări, fiind vorba despre repetiții. Așadar, noi ne-am întâlnit cu toții cu ceva timp în urmă, adică acum vreo 12 zile. cei care au fost confirmați acum și au fost chemați la testare s-au întâlnit și în timpul săptămânii în curs. Eu nu. Așa că, ce credeți că am făcut eu? Am zis să fiu și eu cetățeanul model și am luat familia de mânuță, ne-am dus, ne-am testat. Eu sunt singura pozitivă, asimptomatică, din familie. Eu nu înțeleg cum este posibil, totuși, atâta timp cât eu, vorba aceea, m-am sărutat cu soțul meu și, totuși, el este negativ. Mă rog, mă bucur pe de-o parte”, a declarat Alina Pușcaș pentru elle.ro.