Alina Pușcaș dezvăluie tot: ”Am avut o sigură secvență în care îmi arătam un …”

Publicat: 17/02/2020 | 23:09

Alina Pușcaș a făcut unele dezvăluiri în legătură cu filmul ”Zăpadă, ceai și dragoste”, în care Liviu Vârciu are rol principal, dar e și producător. Alina spune că a acceptat să joace fără niciun onorariu. Dar a pus o condiție, totuși!

Alina Pușcaș debutează pe marele ecran cu filmul ”Zăpadă, ceai și dragoste”, unul dintre producătorii acestuia fiind Liviu Vârciu. Filmările au fost făcute în vara anului trecut, iar Alina povestește ce a convins-o să accepte provocarea. „Am fost foarte încântată pentru că citisem scenariul și am râs cu lacrimi. Rolul meu este cel al Rebecăi …o femeie inteligentă, intrigantă, care își joacă pe degete partenerul de viață pe care de altfel nu-l iubește, pentru un interes foarte clar. Nu vă spun mai multe acum. Chiar sper să aibă succes și să ajungă și pe Netflix! Sincer, am jucat pro bono cu mențiunea ca, în cazul în care e un super succes, facem o continuare în care voi avea și un onorariu frumos”, a spus vedeta, pentru libertatea.ro.  (VEZI ȘI: ALINA PUȘCAȘ S-A CĂSĂTORIT! IATĂ PRIMELE IMAGINI DE LA NUNTĂ)

Cea mai picantă scenă pe care o joacă? „Am avut o singură secvență în care îmi arătam mai mult un picior într-o joacă, gen hârjoneală de amorezi care se soldează cu o ceartă de fapt. Nu apar dezbrăcată, nu apar nici măcar semi-nud, sunt mereu chiar îmbrăcată”, a spus Alina Pușcaș.

Vrea să se mute în casă nouă

Familia Alinei Pușcaș s-a mărit, iar prezentatoarea TV și soțul ei au decis că este timpul să se mute într-o casă mai spațioasă. Numai că… planul de acasă nu s-a potrivit cu cel din…târg. Vedeta Antenei 1 întâmpină dificultăți cu obținerea actelor pentru a putea demara construcția casei. (CITEȘTE ȘI: ALINA PUȘCAȘ, DEZVĂLUIRI DIN CULISELE EMISIUNII ”TE CUNOSC DE UNDEVA”: ”NE-AU FĂCUT DE MULTE ORI SĂ OPRIM FILMAREA”)

”Nu am reușit să ne mutăm, pentru că sunt într-un permanent protest, protest la modul că nu reușesc să scot actele, să începem și noi proiectul ăsta. Mi se pare că sunt multe piedici, nici măcar nu am ajuns la autorizația de construire. Noi am depus anul trecut actele pentru PUD (n.r. – Plan Urbanistic de Detaliu), după PUD urmează și autorizația de construcție, deci un tăvălug. Și tot sperăm”, a mărturisit Alina Pușcaș pentru Libertatea.

Visul de a se muta într-o casă mai mare i se va îndeplini Alinei Pușcaș. Însă… nu acum ci abia peste aproximativ doi ani.

”Chiar dacă avem un apartament destul de generos, tot nu avem loc. Spațiile de depozitare sunt mici, suntem cinci numai noi, plus bona, care este internă, șase. Sunt patru camere, dintre care trei sunt dormitoare, avem două băi. Copiii au o singură cameră cu paturi supraetajate, lor le place foarte mult chestia asta, dar totuși se simte nevoia de mai mult spațiu. Sincer, cel puțin un an și jumătate tot va mai dura”, a mai spus vedeta.

Are o familie minunată!

În 2015, în august, Alina Pușcaș a devenit pentru prima dată mămică, aducând pe lume un băiețel pe nume Alexandru. Tot în aceeași perioadă, s-a mutat cu partenerul ei de viață, medicul stomatolog Mihai Stoenescu, cu care s-a și căsătorit în vara lui 2017. În luna octombrie a anului 2017, prezentatoarea de televiziune a devenit mamă pentru a doua oară. Ea a adus pe lume o fetiță, Melissa Antonia.

Iar în 2019, în luna iulie, Alina Pușcaș a devenit mămică pentru a treia oară. Prezentatoarea TV a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă, căreia i-a pus numele Iris.