Alina Pușcaș a fost pusă la zid de către urmăritorii din mediul online! Vedeta a primit reacții extrem de dure după ce a dezvăluit dieta drastică pe care o urmează

Publicat: 28/06/2020 | 13:19

Alina Pușcaș a stârnit adevărate controverse în mediul online. Vedeta a împărtășit cu urmăritorii săi una dintre dietele pe care le-a urmat de-a lungul timpului, însă a fost aspru criticată. Recomandările i-au scandalizat pe fani și au declanșat reacții extrem de dure.

Recent, Alina Pușcaș le-a promis fanilor că va împărtăși cu ei secretele siluetei sale de invidiat. Mama a trei copii, vedeta este într-o formă de zile mari, iar fanii au fost curioși să afle cum reușește să se întrețină atât de bine. (CITEȘTE ȘI: ALINA PUȘCAȘ A FOST EXTERNATĂ DIN SPITAL: ”CÂND MI SE VA PERMITE, VOI DONA SPITALULUI MILITAR PLASMĂ”)

Așa că, în urma insistențelor urmăritorilor săi, Alina a decis să facă publică dieta pe care o folosește de ceva timp. Însă, nu se aștepta ca lucrurile să degenereze atât de rău. Se pare că pe cât de curioși au fost internauții, pe atât de revoltați s-au arătat după ce au aflat. Acești au acuzat-o pe vedetă că de inconștiență, pentru că promovează o cură de slăbire prin înfometare, care nu este de loc bună pentru organism.

Ce presupune dieta folosită de Alina Pușcaș

Dieta expusă de vedetă este una foarte restrictivă și presupune consumul disociat de orez fiert, legume și fructe, iar pentru trei zile se consumă exclusiv orez fiert, fără nimic altceva, nici măcar sare sau ulei.

După ce au auzit cele spuse de Alina, fanii au luat foc și au reacționat extrem de dur, criticând-o pe vedetă. (VEZI ȘI: ALINA PUȘCAȘ, VEDETA DE LA ANTENA 1, DEZVĂLUIRI DIN SPITALUL MOBIL PENTRU COVID-19: ”NU VREAU DOSAR PENAL!”)

„Dacă vreodată un specialist în domeniu, echilibrat, care nu promite rezultate rapide prin înfometare și 3 zile de orez gol, recomandă așa ceva….mă las de facultate! Cum să promovezi așa ceva?! Adică noi toți, medici, nutriționiști citim și studiem ani de zile să dăm niște sfaturi competente și vine cineva urmărit în spațiul public să recomande înfometarea. Cel mai trist e că lumea acceptă și se gândește să încerce! Așa ceva ar trebui sancționat”, a scris unul dintre urmăritori.

„Cum să recomanzi așa dietă?! Normal că slăbești dacă te înfometezi. Asta înseamnă spălare pe creier. E grav că multe fete te urmează cu această dietă. Doamne ferește, Alina!”, a mai spun un fan.

„Dietă am primit-o de la Monica Anghel”

Deși nu se aștepta la acest val de reproșuri, Alina Pușcaș nu s-a dat bătută. Vedeta a explicat că pentru ea această rețetă a funcționat și nu i-a provocat nici-o problemă de sănătate. Mai mult, prezentatoarea de la Antena1, a declarat că dieta vine de la un specialist și că a primit-o prin intermediul Monică Anghel.

Dietă am primit-o de la Monica Anghel, ce o face alternativ cu alte diete de ani de zile. Este evident, dieta primită de la cineva care lucrează cu ea pe partea de greutate de ani de zile. Nu am inventat-o eu! Mi-a dat rezultate excelente, m-am simțit la fel, analizele pe care le fac obligatoriu de câteva zile, sunt perfecte. Nu voi șterge video-ul, pentru că este contul meu și pentru că eu am împărtășit experiență mea care NU este o minciuniă”, a scris Alina Pușcaș.