Alina Manolache, partenera de emisiune a lui CTP, și-a dat demisia de la Digi24. Unde va lucra

Publicat: 17/12/2019 | 14:52

Alina Manolache, partenera de emisiune a lui CTP, și-a dat demisia de la Digi24. Potrivit unor surse din anturajul jurnalistei, ea nu părăsește părăsește lumea presei, ci trece de partea unei alte baricade. Ea va mai apărea pe post alături de gazetarul Cristian Tudor Popescu până la sfârșitul acestui an. 

Citește și: Reacția lui Selly după ce Cristian Tudor Popescu l-a făcut praf când a aflat că și-a lovit bolidul de 70.000 €! Clipul, deja în trending pe YouTube

Alina Manolache, partenera de emisiune a lui CTP, și-a dat demisia de la Digi24

Alina Manolache a dat lumea televiziunii pe cea a presei scrise! Alina Manolache, realizatoarea emisiunii săptămânale “Cap Limpede” cu Cristian Tudor Popescu și a programului zilnic “Studio Politic” și-a dat demisia de la Digi24, relatează paginademedia.ro. Ea a obținut un post la o publicație online din București. Conform acelorași surse, jurnalista va lucra în departamentul de investigații al publicației, dar și în cadrul proiectelor video.

Alina Manolache, în presă de 14 ani

Alina Manolache a intrat în presă în 2005, după ce a obținut un job la postul Realitatea TV. În 2010, ea s-a alăturat echipei de jurnaliști de la emisiunea “În Premieră” de la Antena 3. După un timp, ea și-a dat demisia din trustul Intact și a mers la Digi24.

Jurnalista și-a petrecut ultimii 7 ani și jumătate la stația de știri RCS, ca reporter pe politic și realizatoare de programe. Luna trecută, ea a început să realizeze o emisiune cu gazetarul Cristian Tudor Popescu – “Cap Limpede” – programată în fiecare vineri de la 21:00.