Alina Laufer, marcată de problemele de sănătate ale gemenilor: “Nathaniel a făcut hemoragie la plămâni”. Recomandările stricte pe care le-au făcut medicii pentru bebeluși

Publicat: 07/05/2021 | 18:36

Bucuria de a deveni mamă de gemeni i-a fost umbrită Alinei Laufer de problemele de sănătate pe care medicii le-au identificat la cei mici după ce au venit pe lume. Băiețelul fostului model a fost operat de urgență și, din nefericire, după intervenția chirurgicală, el a făcut hemoragie la plămâni. Într-un interviu emoționant, soția lui Ilan Laufe a enumerat recomandările stricte pe care le-au făcut doctorii pentru bebeluși.

Alina Laufer, marcată de problemele de sănătate ale gemenilor

Nașterea prematură a gemenilor și experiențele delicate pe care le-a trăit în maternitate au lăsat “cicatrici” în sufletul soției de politician. Cu toate acestea, a spus ea, a încercat să păstreze tot ce a fost mai bun din capitolul venirii pe lume a celor doi bebeluși.

“Am fost să stau de vorba cu medicul și a trebuit să fiu foarte puternică. Chiar și medicul a spus că discuția asta grea, legată de starea de sănătate a copiilor, nu trebuie să fie purtată doar cu un părinte. Dar asta a fost situația. La un moment dat, Nathaniel s-a simțit mai bine după operație, l-au detubat și seara a venit medicul de gardă să îmi spună că a avut o nouă criză, a făcut hemoragie la plămâni și că trebuie intubat din nou. A fost groaznic”, a rememorat Alina Laufer în cadrul emisiunii “Exclusiv VIP”.

La plecarea din maternitate, mămica a primit câteva recomandări stricte de la care nu se abate…. îndeplinirea lor înseamnă șanse la o viață normală pentru mica prințesă a familiei și fratele său geamăn.

“Am așteptat acești copii 9 ani de zile. Avem în continuare controale, am primit la externare o listă cu instrucțiuni. Trebuie să mergem la control oftalmologic o dată la 2 săptămâni, pentru că prematurii dezvoltă retinopatie, avem control neurologic, ecografii de șold. În cazul copiilor prematuri sunt o serie de controale ce trebuie respectate”, i-a mai spus Alina Laufer lui Cristi Brancu.

Descoperă și: Alina și Ilan Laufer nu își vor boteza gemenii: “Vom face circumcizia pentru Nathaniel”. Motivul pentru care nu vor fi creștinați micuții

În vârstă de 39 de ani, Alina Laufer a născut prematur o pereche de gemeni pe 15 februarie. Mămica și bebelușii au fost externați de la Maternitatea Giulești după 38 de zile petrecute acolo, sub îngrijirea atentă a cadrelor medicale. Vedeta și soțul său, Ilan Laufer, și-au dorit enorm să devină părinți și au apelat de mai multe ori la fertilizarea in vitro. Frumoasa blondă a rămas însărcinată în vara anului trecut.

Nu rata: IMAGINI EXCLUSIVE | Ilan Laufer și-a externat “comorile” după șase săptămâni

Sursa foto: Facebook