Alina EremiaAlina Eremia, la momentul adevărului! Câte tatuaje are și ce semnifică fiecare: ”Le-am cerut detalii…”

Publicat: 31/01/2020 | 15:52

Alina Eremia a fost atrasă de mică de tatuaje, dar când a crescut, parcă i-a fost teamă să-și pună în aplicare planul. A ezitat, după cum povestește, pentru că i-a fost, oarecum, teamă, mai mult, mama ei a cam oprit-o din drum. Dar nu i-a putut impune să nu se ”picteze”. Alina și-a luat inima-n dinți și a făcut pasul. Primul pas.

Frumoasa artistă are, deocambată, trei tatuaje, dar nu are de gând să se oprească aici. Ce înseamnă pentru Alina fiecare tatuaj?

„Îmi doream de câțiva ani să îmi fac un tatuaj. Deşi m-au întâmpinat tot soiul de remarci de genul: , , , mama fiind una dintre persoanele care în urmă cu ceva timp susținea că nu e cea mai bună decizie”, spune Alina.

Primul tatuaj pe care şi l-a făcut reprezintă o continuare a piesei „A fost o nebunie”. Aşadar, „Love is infinite” este primul tatuaj. (CITEȘTE ȘI: ALINA EREMIA: ”MI-AM PICTAT PIELEA!” CUM ARATĂ ULTIMUL TATUAJ AL ARTISTEI)

„Povestea primului tatuaj este corelată cu single-ul . Toți trecem prin ei, uneori atingând fericirea, alteori sfârşind prin a fi răniți. Dar orice s-ar întâmpla, suntem optimişti, continuăm să riscăm pentru că noi suntem plămădiți din iubire. Este un reflex uman. . Iubirea este infinită”, a povestit Alina.

Cel de-al doilea tatuaj a reprezentat o inscripţie grecească: ”Dumnezeu este mai presus decât bucuriile sau greutățile vieții”. (NU RATA: ALINA EREMIA, OPERATĂ DE URGENȚĂ. BOALA DE CARE SUFERĂ CÂNTĂREAȚA)

„Sunt o fire credincioasă, cred că acest lucru a fost insuflat de părinții mei. Sunt convinsă că există o putere divină care ne ascultă rugăciunile şi ne trimite o mâna de ajutor atunci când suntem în dificultate”, a povestit Alina.

Al treilea tatuaj… un triunghi atribuit semnului de foc, Alina fiind de mică pasionată de domeniul astrologiei.

„M-am documentat despre zodia mea, Săgetător, am citit articole publicate şi m-am regăsit în majoritatea caracteristicilor. M-am întâlnit de-a lungul timpului cu astrologi renumiți de la noi, cărora le-am cerut detalii legate de zodia Săgetător, voiam să aud informații noi, să-mi completez bagajul de cunoştințe”, a dezvăluit cântăreața.

„Fă-ți un tatuaj dacă simți că acest lucru te-ar întregi, nu pentru că este o modă sau , a încheiat Alina.