Alina Eremia s-a fotografiat așa cum nu ai mai văzut-o niciodată. Fanii au rămas mască: „Bună, Bobby!”. FOTO

Publicat: 30/04/2021 | 19:04

Alina Eremia a reușit, acum, cum puțin timp înainte de Paște, să le facă o surpriză ieșită din comun fanilor săi din mediul virtual.

Concret, vedeta a publicat o imagine cu ea în care apare complet transformată. „Bob Marley in varianta feminina????”, a scris Alina Eremia pe paginile sale de socializare.

Chiar dacă este vorba despre o perucă, fanii au reacționat imediat, complimentând-o pe vedetă și încurajându-o să apeleze la această nouă schimbare de look.

„Ce frumoasă ești”, „ Nu cred, ești minunată!”, „ WoooooW, Te ador!????” , „ Buna, Bobby!”,  Cea mai frumoasă, vaai, esti adorabilaaa”,  „Cât de binee îți stă adorrr”, i-au transmis fanii Alinei Eremia, pe Instagram.

 

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Alina Eremia (@alinaeremia)

Se iubește cu Edi Barbu

Aflată într-o relație foarte serioasă cu Edi Barbu, Alina nu vrea să împărtășească prea multe detalii din intimitatea lor. Astfel că momentele în care vorbește despre bărbatul care o face fericită sunt foarte puține și, chiar și atunci, are grijă să nu-i scape prea multe.

De curând, Alina Eremia a fost intervievată de Gina Felea din ”Băieți de oraș” și nu a mai putut să se ascundă și a trebuit să răspundă unor întrebări delicate despre.

”De cinci ani tot salivez la el (nr. la iubitul ei). Nu, nu vreau (nr. să rămân gravidă) Nu, nu vreau acum, mai încolo”, a spus Alina Eremia într-un interviu oferit Ginei Felea, jucată,  de Anca Dinicu.

Cine este Alina Eremia

Alina Eremia este o actriță de televiziune și cântăreață română, membră a formației Lala Band, cunoscută pentru evoluția din serialul muzical Pariu cu viața, difuzat pe postul de televiziune Pro TV și pentru telenovela românească O nouă viață, difuzată pe postul Acasă TV.

Vedeta s-a născut la 15 decembrie 1993 în Buftea. Părinții ei sunt Daniela și Nicușor Eremia. Are un frate mai mic, Mircea.

A fost elevă a Colegiului Național George Coșbuc, profil uman, secția filologie, bilingv engleză. A promovat examenul de bacalureat cu media 8.96, obținând punctajul maxim la sociologie. În 2013 a fost admisă la UNATC, cu media 9.55.

A debutat în muzică la vârsta de 5 ani, după ce părinții i-au remarcat talentul. Primul concurs la care a participat a fost „Abracadabra”, unde a obținut premiul 3. Au urmat multe altele, printre cele mai importante numărându-se locul 5 la Eurovision Junior în 2005 cu melodia Țurai.