Alina Eremia, operată de urgență. Boala de care suferă cântăreața

Publicat: 09/01/2020 | 08:40

Alina Eremia a fost operată de urgență. A fost nevoită să recurgă la o intervenție la nivelul nasului, chiar dacă a încercat să evite acest lucru cât de mult a putut. (CITEȘTE ȘI: DE CE AU ”RUPT-O” DE FAPT ANDREEA ANTONESCU ȘI IUBI. DECLARAȚII ÎN EXCLUSIVITATE)

Artista a ajus de urgență la spital și a fost operată de deviație de sept. Problemele erau destul de grave, din această cauză a și fost nevoie de o intervenție imediată. Alina se confruntă cu această situație de mult timp, de 20 de ani este dependentă de picături, pe care este nevoită să le administreze zilnic. (ALINA EREMIA: ”MI-AM PICTAT PIELEA!” CUM ARATĂ ULTIMUL TATUAJ AL ARTISTEI)

Alina Eremia a ajuns în această situație pentru ca a evitat să meargă la medic, din teama de durere și gândul că în cazul unei operații pot apărea complicații grave. Însă tocmai din cauza acestei amânări și a întârzierii intervenției, a făcut rinită cronică și a ajuns de urgență la spital.

Dacă artista nu își învingea temerile și nu merge la medic risca să îi fie afectate corzile vocale. Din fericire, Alina Eremia se simte bine după intervenția la care a fost supusă și este în afara pericolului. „Sunt ok. Operația de deviație de sept a fost una reușită. Deși am amânat-o foarte mult timp, trebuia să o fac de acum mulți ani. Foloseam picături de nas în fiecare zi timp de 20 de ani. Se agravase, nu își mai făceau efectul. Rezultau nopți nedormite și migrene. Au apărut complicații, am făcut rinită cronică. Mi-a fost teamă, știam de metodele clasice de operație și de asta am evitat mult timp să fac asta. Tehnologia a evoluat, și acum operația e mult mai puțin agresivă. Recuperarea este mult mai rapidă, mai ușoară. Sunt multe avantaje”, a declarat Alina Eremia.