Alin Oprea nu a divorțat, dar e deja luat. „Medana este demult soția mea”

Publicat: 09/05/2021 | 23:32

Alin Oprea și iubita lui, Medana, formează un cuplu de doi ani, iar, de atunci, viața li s-a schimbat radical. Cei doi spun că abia acum au înțeles ce înseamnă dragostea adevărată, dar și cât este de important să ai un partener care să te susțină necondiționat. În exclusivitate pentru CANCAN.RO, solistul trupei Talisman a dezvăluit ce se întâmplă în viața lui, dar și că Medana este, de facto, soția lui. 

Când iubești, viața pare mult mai ușoară, iar, când partenerul îți vindecă rănile, conexiunea devine și mai puternică. Asta s-ar putea spune și despre povestea de iubire dintre Alin Oprea și Medana. Cei doi s-au cunoscut în urmă cu doi ani, într-un moment destul de tensionat pentru artist, dar asta a făcut ca dragostea lor să fie și mai frumoasă.

De-a lungul relației, atât solistul, cât și iubita lui și-au făcut declarații de iubire și au impresionat pe toată lumea cu felul în care povestea lor a evoluat. Au înțeles că, atunci când sentimentele se îmbină cu respectul, dar și cu susținerea necondiționată, viața vrea să arate cum se simte, cu adevărat, iubirea.

Alin Oprea și Medana trăiesc o frumoasă poveste de dragoste
Alin Oprea și Medana trăiesc o frumoasă poveste de dragoste

(CITEȘTE ȘI ALIN OPREA, SURPRIZĂ IMPRESIONANTĂ PENTRU MEDANA CU OCAZIA ANIVERSĂRII A 2 ANI DE RELAȚIE: “UN ARANJAMENT FORMAT DIN PESTE 1.500 DE TRANDAFIRI”. CE CADOURI I-A PREGĂTIT BRUNETA)

Alin Oprea: „Medana e demult soția mea”

În exclusivitate pentru CANCAN.RO, solistul trupei Talisman și-a deschis sufletul și a vorbit despre femeia care, spune el, i-a arătat cum ar trebui să fie o relație de iubire. Sunt extrem de fericiți împreună, iar acest lucru se poate observa și din declarațiile pe care și le fac pe rețelele de socializare, dar și din cadourile cu care se surprind reciproc.

Alin și Medana au sărbătorit doi ani de relație

Iar, pentru că atunci când totul este bine, intră în discuție și o posibilă căsătorie, artistul a făcut o dezvăluire neașteptată. Alin și Medana știu că viața este imprevizibilă și că doar Dumnezeu știe ce destin le-a pregătit, dar, în adâncul sufletului lui, cântărețul simte și afirmă clar și răspicat că Medana este soția lui.

„Suntem în cea mai bună etapă atât a vieții, cât și a relației noastre. Lucrurile s-au așezat în mod natural și firesc și ne bucurăm de tot ceea ce ne oferă viața în fiecare zi. Legat de planuri, nu le facem noi.

Am constatat pe pielea noastră că destinul își face mereu treaba cum consideră că este cel mai bine pentru fiecare. Legat de căsătorie, din punctul meu de vedere, Medana este demult soția mea, eu așa o și numesc”, a declarat Alin Oprea, în exclusivitate, pentru CANCAN.RO

Cu sau fără verighete pe degete, Alin Oprea și iubita lui demonstrează pe zi ce trece cât de mult se iubesc.

Alin Oprea s-a vaccinat anti-COVID

Dacă, în ceea ce privește căsătoria, mai durează până va spune marele „Da”, în ceea ce privește vaccinarea anti-COVID-19, artistul nu a stat pe gânduri. După discuții cu câțiva medici pe care-i apreciază, Alin Oprea a înțeles importanța vaccinului și a făcut acest pas. Prin gestul său, cântărețul speră ca lucrurile să revină la normalitate cât de curând posibil.

„Am spus DA vaccinării împotriva COVID-19. M-au convins cu argumente solide prietenul meu vechi și bun prof. dr. Viorel Jinga, rectorul Universității de Medicină și Farmacie «Carol Davila» din București și fratele meu Eugen Oprea, doctor în biologie. Am înțeles că vaccinarea în sine este o minune a științei, care a salvat de multe ori omenirea de boli grave (ce bine ar fi să apară vaccinuri și pentru SIDA sau Hepatita C).

Cred că suntem niște norocoși că avem acum șansa de a reveni cât mai repede la normalitate și nu ar trebui să o ratăm. Vă doresc multă sănătate și toate cele bune”, a scris artistul pe rețelele de socializare.

(VEZI ȘI: ALIN OPREA, DECLARAȚIE DE DRAGOSTE PENTRU IUBITA LUI:”TU EȘTI «MEDICUL» CARE MI-A SALVAT VIAȚA CÂND ALȚII M-AU ÎMBOLNĂVIT”)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Sursă foto: facebook.com