Alin Oprea (ex-Talisman) s-a rupt total de familie! Copiii îl reneagă!

Publicat: 05/08/2020 | 23:57

După 22 de ani de căsnicie, Alin Oprea de la Talisman și soția lui și-au spus ”Adio!”. Se pare că artistul a rupt orice legătură cu Larisa și copiii lui, după ce s-a aflat de amantlâc. Recent, în familia lor, au avut loc două evenimente importante, însă… Alin Oprea nu a fost prezent.

După ce a fost prin pe picior greșit, Alin Oprea a fost ”exclus” din familie. Pe 1 și 2 august au fost zilele de naștere ale celor doi copii pe care îi are cu Larisa Uță. Băiatul lui, Adi, a împlinit vârsta de 21 de ani, iar fiica lui, Melissa și-a sărbătorit majoratul.

La petrecerea de majorat a Melissei, care a avut loc sâmbătă, au participat prietenii tinerei, fratele și mama ei. Nici urmă, însă, de Alin Oprea. Potrivit surselor D.A.S., copiii artistului nu vor să mai aibă de-a face cu tatăl lor, după ce au aflat de idila lui cu soția unui afacerist din Cluj. (CITEȘTE ȘI: OANA ZĂVORANU ȘI-A SCOS PISICUȚA PE PLAJA DIN MAMAIA)

A fost white party, iar toată lumea s-a simțit extrem de bine. Larisa Uță s-a ocupat îndeaproape ca totul să iasă perfect la majoratul fiicei sale. Și nu doar sărbătorita a atras atenția tuturor ci și mama ei. Larisa a optat pentru o ținută, formată dintr-un top și o pereche de pantaloni, care i-a pus în evidență formele fără cusur.

Alin Oprea nu a fost prezent la zilele de naștere ale copiilor săi

Motivul rupturii a fost infidelitatea

Motivul care a dus la despărțirea dintre Alin Oprea și soția lui se pare că ar fi fost infidelitatea artistului. Alin Oprea ar fi avut o relație interzisă cu soția unui renumit afacerist din Cluj.

Amantlâcul ar fi ieșit la iveală după ce iubita artistului ”a scăpat” în mediul online o fotografie pe care și-a făcut-o chiar în căminul conjugal al cântărețului. Larisa a recunoscut decorul și, astfel, a aflat de idila soțului ei, care ar fi început în urmă cu aproximativ patru ani. (VEZI ȘI: GINERELE LUI GIGI BECALI A FĂCUT PLANTON LÂNGĂ CARUCIORUL FIICEI PE PLAJA MILIONARILOR)

Nu de puține ori, ziarele au scris Alin Oprea și soția lui ar fi fost pe punctul să divorțeze și din cauza problemelor pe care Alin le-ar fi avut cu alcoolul. Chiar și fostul său coleg de trupă, Tavi Colen, l-a acuzat că bea până nu mai știe de el, acesta fiind, se pare, și adevăratul motiv al destrămării trupei Talisman.

„Alcoolul face parte din viata noastra, eu am vazut artiste femei care inainte sa cante pe scena iau o gura de ceva ca sa li se incalzeasca vocea, sa le vina un pic de chef, care e problema?” declara, la un moment dat, Alin Oprea.

Trupa Talisman s-a destrămat în 2006

Solistul a debutat alături de Tavi Colen pe 16 decembrie 1996, la Festivalul „Om bun”, unde au şi câştigat marele premiu pentru Talisman. Piesa lor de rezistenţă, „Atât de singur”, s-a vândut în peste jumătate de milion de exemplare ale primului lor album.

În trupa Talisman a rămas doar Alin. În 2006, cei doi artiști au rupt colaborarea. Tavi Colen a luat atunci decizia de a pleca din trupă și i-a reproșat mai multe lucruri colegului său, Alin. (VEZI ȘI: PRINȚIȘORUL BANATULUI A PETRECUT CA-N VREMURILE BUNE ÎN LOFT ȘI NUBA DE ZIUA LUI A FĂCUT UN TUR DE FORȚĂ ÎN CLUBURILE DE PE LITORAL!)

”Eu l-am rugat pe Alin să facă trei lucruri ca să continue. Vreau să îi aduc aminte cele trei condiții pe care l-am rugat să le îndeplinească pentru ca noi să putem continua cu această formație. Nu doream să mai bea alcool înainte de spectacol. L-am rugat să nu mai vină cu soția la concerte, nu din cauză că nu-mi plăcea fața ei sau că aveam altercații.

Aveam momente în care Larisa îmi explica cum să cânt, cum să merg, cum să mă îmbrac și chestia asta m-a deranjat foarte tare. Nu din motive prietenești i-am spus să nu mai vină cu ea, ci din motive profesionale. Să vină cu ea la concerte, să stea în sală, nu în culise. A treia condiție este un pic mai delicată. Eu am un contract pe care din păcate nu am putut să vin să vi-l arăt”, dezvăluia Tavi Colen motivele care au dus la destrămarea trupei.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.