Alin Oprea, declarație de dragoste pentru iubita lui:”Tu ești «medicul» care mi-a salvat viața când alții m-au îmbolnăvit”

Publicat: 10/12/2020 | 19:05

 

Alin Oprea trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Medana. De câteva luni, tânăra reușește să-l facă să fie un om mai bun și reușește să-i aducă zâmbetul pe buze. Din acest motiv, artistul a decis ca de ziua iubitei lui să posteze un mesaj emoționant pe contul de Facebook.

Alin Oprea și Medana sunt asumați și-și trăiesc povestea de iubire cu multă demnitate. Cei doi par să fie mai îndrăgostiți ca niciodată și să se bucure unul de prezența celuilalt. Pentru că este o zi importantă în viața femeii pe care o iubește, cântărețul a postat o fotografie cu ei doi, în dreptul căreia a scris un  mesaj emoționant.

„Tu ești «medicul» care mi-a salvat viața când alții m-au îmbolnăvit, «avocatul» care m-a apărat când alții m-au nedreptățit, «scutul» care m-a protejat când alții au vrut să-mi străpungă inima, «stâlpul» care m-a susținut când alții au vrut să mă îngenuncheze și «soarele» care a adus lumină în viața mea când am fost abandonat în întuneric.

Acesta este motivul pentru care tu ești singurul om de care am nevoie astăzi, mâine și până la sfârșitul timpului.
Mulțumesc pentru iubirea de dincolo de vremuri, pentru atingerea magică, pentru tandrețea angelică și pentru infinitul pe care mi l-ai dăruit. Îți doresc cea mai dulce zi de naștere. La mulți ani, MEDANA!”, este mesajul pe care Alin Oprea l-a scris pe Facebook, de ziua iubitei sale.

CITEȘTE ȘI: ” ALIN OPREA, CHEMAT ÎN INSTANȚĂ ABIA PESTE TREI LUNI PENTRU DIVORȚ. “SPER SĂ NU DEVIN BUNIC PÂNĂ LA PRONUNȚARE

Medana despre Alin Oprea: „Fără tine exist, dar nu trăiesc”

Medana, iubita artistului este cea care a dat tonul mesajelor romantice. De ziua lui Alin, iubita sa l-a surprins cu o declarație de dragoste așa cum de multă vreme artistul nu a mai primit. Tânăra a vrut să se asigure că cel care-i stă alături știe cât este de important în viața ei și cât de mult îl apreciază.

” Fără tine exist, dar nu trăiesc pentru că tu ești culoarea din viața mea, cea mai frumoasă și puternic colorată. Și da! Ești culoarea vieții mele. Aș putea creiona un peisaj superb din culorile curcubeului, însă fără tine nu ar fi decât ceva fad, fără viață. 

Iubesc marea în toată splendoarea ei, însă fără tine nu ar avea niciun farmec, pentru că tu ai toate marile în ochii tăi albaștrii și blajini, care mă fac să mă pierd în ei. (… ) Iubesc oamenii pentru că sunt minunați, însă fără tine nu aș reuși să pătrund în inima lor, pentru că tu ești cel mai minunat om! Aș putea scrie despre iubire, însă fără tine scrisul ar fi unul incomplet, nedescifrat și neînțeles pentru că doar alături de tine am înțeles în sfârșit ce înseamnă iubirea. Iubesc să te iubesc, omul meu drag! Mulțumesc că exiști în viața mea și că mi-ai dăruit Universul întreg! LA MULȚI ANI, ALIN! ” , a fost mesajul Medanei pentru Alin Oprea.

Alin Oprea este în plin proces de divorț

Primul termen al divorțului lui Alin Oprea de Larisa va fi pe 15 februarie. Cei doi soți au ajuns la tribunal după ce și-au aruncat fel și fel de acuzții unul altuia. Inițial, divorțul trebuia să se desfășoare la notar, dar lucrurile au degenerat. Alin Oprea și Larisa au fost căsătoriți 22 de ani și au împreună o fată și un băiat.

VEZI ȘI: ” CE A DESCOPERIT ALIN OPREA ÎN TRECUTUL SOȚIEI CU CARE SE AFLĂ ÎN DIVORȚ. “EXISTA TOATĂ LOGISTICA PENTRU UN STUDIO DE VIDEOCHAT