Alin Oprea de la Talisman a divorțat de Larisa după 22 de ani?! Ce i-a dat de gol

Publicat: 12/07/2020 | 22:21

Larisa posta pe pagina de socializare un mesaj emoționant către soțul ei, Alin Oprea, mulțumindu-i pentru cei 22 de ani de căsnicie. Se întâmpla în aprilie, anul acesta. Doar că, de curând, sursele CANCAN.RO au dezvăluit că fostul Talisman și Larisa s-ar fi despărțit. Mai mult, ea ar fi revenit la numele de fată.

CITEȘTE ȘI: A PRIMIT REZULTATUL TESTULUI: ANDREEA ESCA, CONFIRMATĂ 100% CU NOUL CORONAVIRUS!

”22 de ani! Mulțumesc”, a fost mesajul pe care Larisa i l-a transmis lui Alin, pe Facebook, unde a urcat și o fotografie veche, de la nuntă. „Astăzi se împlinesc 22 de ani de la nunta noastră. Au fost 23, pentru că suntem împreună de 23 de ani, frumoși, chiar dacă în ultimii trei ani nu mai locuim împreună ne vedem de câte ori putem, zboară el la noi, zburăm noi acasă. Avem doi copii minunați, o familie unită și împlinită. Ne-am cunoscut pe data de 30 noiembrie la un concert Talisman, în Buzău, orașul meu natal. Eu sunt aici, dar vorbim în fiecare zi”, a punctat Larisa.

Ceva mai mult de două luni au trecut de atunci și, se pare, cei doi nu ar mai fi împreună! S-ar fi despărțit, potrivit surselor D.A.S ale CANCAN.RO. În acest sens o dovadă ar exista chiar pe pagina de socializare a femeii. Acolo, ea figurează cu numele de fată, la care ar fi revenit: Larisa Uță. Mai mult, la capitolul relație al paginii este singură. Larisa locuiește la Londra, de mai bine de trei ani, alături de Melissa și Adrian, cei doi copii ai ei care au ales să urmeze cursurile unor școli din Marea Britanie.

S-au despărțit Larisa și Alin Oprea?

Trupa Talisman s-a ”rupt” în urmă cu 15 ani

Furori a făcut trupa Talisman, care s-a înființat în 1996 și i-a avut ca interpreți pe Alin Oprea și Tavi Colen. Iar cu melodia ”Atât de singur” cei doi dădeau lovitura. În 2006, artiștii au rupt colaborarea. Tavi a luat atunci decizia de a se retrage. Avea să-i aducă reproșuri colegului său, Alin. ”Eu l-am rugat pe Alin să facă trei lucruri ca să continue. Vreau să îi aduc aminte cele trei condiții pe care l-am rugat să le îndeplinească pentru ca noi să putem continua cu această formație. Nu doream să mai bea alcool înainte de spectacol. L-am rugat să nu mai vină cu soția la concerte, nu din cauză că nu-mi plăcea fața ei sau că aveam altercații.

NU RATA: ALIN OPREA, PĂRĂSIT ŞI DE FIUL SĂU: ”NICIUN SACRIFICIU…”

Aveam momente în care Larisa îmi explica cum să cânt, cum să merg, cum să mă îmbrac și chestia asta m-a deranjat foarte tare. Nu din motive prietenești i-am spus să nu mai vină cu ea, ci din motive profesionale. Să vină cu ea la concerte, să stea în sală, nu în culise. A treia condiție este un pic mai delicată. Eu am un contract pe care din păcate nu am putut să vin să vi-l arăt”, dezvăluia Tavi Colen motivele care au condus la destrămarea trupei.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.