Alice, iubita lui What’s Up, rupe tăcerea, după scandalul de luni seara: ”Am dormit în apartamentul lui!”

Publicat: 11/12/2019 | 10:54

What’s Up a făcut un mega-scandal luni seara și a ajuns pe mâna poliţiştilor, după ce Alice Badea, iubita lui, l-a reclamat pentru agresiune. Cum decurge relația celor doi după cele întâmplate?

După ce au plecat de la Parchet, luni noaptea, What’s Up şi Alice Badea s-au retras la apartamentul artistului, unde au purtat o discuţie. „Am dormit în apartamentul lui. Şi-a cerut scuze, este foarte afectat de cele întâmplate, îi pare rău că nu a avut grijă de mine, că nu a avut răbdare”, a mărturisit Alice la „Răi Da Buni”. (CITEȘTE ȘI: E MAI GRAV DECÂT SE CREDEA! WHAT’S UP, UN AN DE ÎNCHISOARE CU EXECUTARE?!)

„Am vrut să vorbim, să clarificăm lucrurile, să-i spun că îmi pare rău… Ar fi putut fi rezolvat cu o discuţie. Vedeam că suferă şi am vrut să fiu alături de el. Eu i-am cerut să se pună pe picioare, să meargă la doctor pentru problemele de furie. Mi-a promis că face asta…”, a continuat violonista.

Alice a a mai spus că îşi doreşte ca What’s Up să-şi rezolve problemele şi, dacă acest lucru se va întâmpla, relaţia lor nu se va destrăma. (NU RATA: ADEVĂRUL DESPRE VÂNĂTĂILE LUI WHAT’S UP! CE S-A ÎNTÂMPLAT DUPĂ CE A FOST ÎNCĂTUȘAT)

„Dacă o să fie şi el ok, poate o să fie ok şi între noi. Să zicem că în momentul de faţă suntem supăraţi, avem probleme şi încercăm să le rezolvăm… Ne-am gândit la psiholog şi a zis că o să meargă, dar nu a mers încă. Nu o să depun plângere. Nu ştiu ce urmează, încerc să mă liniştesc, să înţeleg de unde vine problema, să-i ofer circumstanţe atenuante pentru că ţin la el şi îi vreau binele. Mai întâi să-i fie bine şi apoi ne gândim dacă mai are sentimente şi dacă mai am sentimente”, a dezvăluit Alice Badea.