Alexia Eram și Mario Fresh, din nou împreună! Ce cadouri scumpe și-au făcut după artistul după ce a părăsit competiția Asia Express

Publicat: 12/12/2019 | 15:09

Alexia Eram și Mario Fresh sunt din nou împreună după aproape două luni în care artistul a participat la probele celebrei emisiuni “Asia Express”. Revederea a fost cu multe emoții, bucurie și surprize! Cei doi și-au dăruit cadouri scumpe. În plus, “fiul adoptiv” al lui Alex Velea și-a făcut un tatuaj impresionant pe brațul drept.

Citește și: Alexia Eram, detalii neștiute și picanterii despre cum a început relația cu Mario Fresh

Alexia Eram și Mario Fresh, din nou împreună după ce artistul a părăsit “Asia Express”

Fiica Andreei Esca a făcut publică fericita veste prin intermediul unui Story, urcat pe Instagram din mașina iubitului ei. Pe filmare, frumoasa vedetă a spus în timp ce își ținea partenerul de viață de mână: “Am primit foarte multe mesaje de la voi, că vă e dor de Alexia și de Mario…. Așa că, uitați-ne, suntem aici! Împreună!”. Cântărețul a reacționat afirmând bucuros: “Yey!!!”.

Alexia Eram și Mario Fresh formează un cuplu de mai bine de trei ani. Seara trecută, ea i-a făcut cadou o pereche de pantofi sport cu multe cristale, pe care se pare că acesta și-i dorea de ceva vreme. “Îți mulțumesc frumos, Moș Crăciun pentru cadoul ăsta minunat! @alexiaeram”, a spus cântărețul într-un Instagram Stories, iar pe înregistrare a scris mesajul: “@alexiaeram, te iubesc”. Concurentul de la “Asia Express” i-a dăruit iubitei sale o geantă extravagantă, pe care o puteți admira în galeria foto a articolului.

Citește și: Andreea Esca a dezvăluit cu ce lucru o scoate din pepeni fiica sa, Alexia Eram. Orice mamă cedează în asemenea situație

Mario Fresh, un tatuaj imens pe brațul drept

Tot ieri, “ginerele” Andreei Esca a mai bifat un lucru important pentru el, după ce a părăsit competiția de la “Asia Express”! Și-a făcut un tatuaj impresionant cu o haită cu cinci lupi și liderul lor. Într-o filmare făcută publică pe contul său de Instagram, artistul a dezvăluit: “Șase ore de acum încolo cu frățiorul Alin… Și începe, frate!”.

Cântărețul Mario Fresh și-a făcut ieri, 11 decembrie, un tatuaj imens pe brațul drept © Instagram/Instagram Stories
Cântărețul Mario Fresh și-a făcut ieri, 11 decembrie, un tatuaj imens pe brațul drept © Instagram/Instagram Stories

Alexia Eram formează un cuplu cu Mario Fresh

Alexia Eram și Mario Fresh trăiesc o frumoasă poveste de iubire de mai bine de trei ani; mai exact, ei formează un cuplu din 30 iulie 2016. Artistu este “fiul adoptat” de Antonia şi Alex Velea. Pe numele din buletin Mario Gălățeanu, el și Lino Golden au trăit timp de trei ani în aceeași casă cu îndrăgitul cuplu din showbiz.