Alexia Eram și Mario Fresh, declarații despre primul lor copil: “Mă văd un tată tânăr” + “E schimbare la mine, că nu mai plec în Anglia”

Publicat: 08/01/2021 | 18:43

În vârstă de 20 de ani, Alexia Eram și Mario Fresh, care este mai mare cu un an decât iubita lui, visează să rămână împreună până la finalul acestei vieți. Astăzi, ei au fost invitați în platoul emisiunii “Vorbește Lumea”, unde au abordat un subiect sensibil pentru unii: venirea pe lume a primului lor copil. Desigur, cuplul a vorbit și despre planurile pentru 2021. 

Alexia Eram și Mario Fresh își doresc să fie părinți tineri

Peste câteva luni, Alexia Eram și Mario Fresh vor aniversa cinci ani de relație și, potrivit mărturisirilor vedetei, între ei a fost dragoste la prima vedere. Cât despre prima lor întâlnire… s-a desfășurat într-un parc din București. La scurt timp după ce s-au așezat pe canapeaua din platoul “Vorbește Lumea”, îndrăgitul cântăreț a felicitat-o public pe Adela Popescu pentru cea de-a treia sarcină, iar prezentatoarea i-a întrebat dacă au și ei o astfel de veste. Fiica Andreei Esca a spus că nu este gravidă, iar iubitul ei a precizat că își dorește să fie un tată tânăr.

“La mine diferența este că anul trecut am avut peste 100 de concerte și anul ăsta deloc. Am făcut muzică în pandemie. Trebuie să mai stăm de acum încolo împreună încă patru! Nu ne grăbim! Avem 20 de ani. Dacă va fi să nu meargă, vor fi multe bătăi de cap. Mai bine o luăm mai încet, suntem tineri. Am niște părinți foarte tineri și îmi place foarte mult. M-au ajutat mereu. Mă văd un tată tânăr, poate pe la vreun 25-26. Oricum… nu face diferența un inel”, a mărturisit viitorul ginere al Andreei Esca.

Așadar… avem de așteptat aproape șase ani până când Alexia Eram și Mario Fresh vor anunța venirea pe lume a primului lor bebeluș. În cadrul interviului, vedeta a dezvăluit că nu se va mai întoarce în Anglia la studii… Desigur, motivul este pandemia de coronavirus care a creat numeroase probleme pentru omenire. În plus, premierul britanic Boris Johnson a anunţat în urmă cu patru zile revenirea la lockdown și o serie de măsuri drastice.

“Și eu mă văd o mamă tânără, poate la 26-28. N-am abordat subiectul în familie, suntem prea tineri. Vreau acum să-mi iau permisul, pentru că mă chinui de vreo doi ani să-l iau, mai apoi să-mi termin apartamentul (…). Noi mai stăm până la copil. Am petrecut mult timp împreună în carantină, dar în rest, acum, nu. Suntem ca înainte. E schimbare la mine, că nu mai plec în Anglia. Oricum, nu ne grăbim. Avem patru ani și jumătate acum. Ne place viața, momentan”, a declarat Alexia Eram.

Nu rata: Alexia Eram a spus adevărul. Câte tatuaje are, de fapt, fiica Andreei Esca și de ce nu era de acord știrista să o vadă cu ele

În perioada sărbătorilor de iarnă, Alexia Eram a făcut câteva vloguri speciale, iar în clipul de mai jos, o puteți urmări alături de fratele și părinții ei – i-a provocat pe toți la un test interesant.

Citește și: Alexia Eram este o iubită geloasă. Mario Fresh, despre una dintre crizele pe care i le-a făcut: “Ce trece peste 18 ani, ea imediat reacționează” | VIDEO