Alexia Eram și Mario Fresh au vorbit despre sarcină: “Când ești gravidă, se zice: «burtică»”. Andreea Esca știe când va deveni bunică

Publicat: 06/01/2020 | 17:20

Alexia Eram și Mario Fresh au vorbit despre sarcină în cel mai nou episod de vlog, postat de artistă pe contul ei de YouTube. Desigur, cei doi iubiți au vorbit și despre alte subiecte delicate, printre care se numără și motivele pentru care încep să discute aprins. Un lucru este clar însă: Andreea Esca știe când va deveni bunică din partea fiicei sale.

Citește și: Alexia Eram, super fotografie din Tenerife! Cum s-a pozat iubita lui Mario Fresh

Alexia Eram și Mario Fresh au vorbit despre sarcină: “Când ești gravidă, se zice: «burtică»”

Alexia Eram și Mario Fresh se iubesc de mai bine de trei ani și nu de puține ori au fost provocați să răspundă la întrebarea: “Pe când nunta?”. Ei bine, recent, fiica vedetei de la Pro TV a stârnit controverse cu o poză în care apare alături de iubitul său și a primit numeroase comentarii în care era întrebată dacă este sau nu însărcinată. Carismatica artistă a ținut să spună adevărul din spatele imaginii cu pricina într-un vlog.

Citește și: Alexia Eram și Mario Fresh, din nou împreună! Ce cadouri scumpe și-au făcut după ce artistul a părăsit competiția Asia Express

“(…). Și ultima întrebare, pe care foarte mulți mi-ați adresat-o este faptul că…”, a spus Alexia Eram la un moment dat în timpul declarațiilor.

“Să ținem un moment de reculegere, da? Este vorba că Alexia a postat pe Instagram o poză în care eu o țin de la spate așa, cum mâinile pe burtică. Așa e când ești gravidă, se zice: «burtică». Și când ești normal și care nu ai burtă, ai burtă! Dar când ești gravidă și ai ditai burta este burtică, știi? Acolo e un copilaș. Așa… Toată lumea a spus…”, a afirmat Mario Fresh.

“Că sunt însărcinată, dacă sunt însărcinată”, a completat fiica prezentatoarei de la Pro TV.

“Stai, mă, să zic!”, a întrerupt-o “fiul vitreg” al Antoniei și al lui Alex Velea.

“Bine”, a spus Alexia Eram.

“Și toată lumea, și toată lumea a lăsat în comentarii cum că ar fi Alexia însărcinată. Dar Alexia, vreți să vă zic ceva?”, a mai zis Mario Fresh.

“Nu este însărcinată”, l-a întrerupt fiica Andreei Esca.

“Este vorba că, în perioada Crăciunului mănânci foarte mult…”, a continuat tânărul artist.

“Ești nesimțit! Nici nu se vede burta”, i-a spus Alexia Eram.

“Dar real… real un pic ne-am îngrășat”, a recunoscut “fiul vitreg” al lui Alex Velea.

“Da, dar nu se vedea burta în acea poză”, a mai zis fiica Andreei Esca.

Citește și: Alexia Eram, detalii neștiute și picanterii despre cum a început relația cu Mario Fresh

“Deci, eu am luat 10 kilograme”, a dezvăluit “ginerele” Andreei Esca.

“Și eu”, a mărturisit Alexia Eram.

“ Și Alexia undeva pe lângă. Ne apucăm de sală. Uite câta brațul am”, a mai spus artistul în timp ce își arăta brațul la camera de filmat.

Citește și: Andreea Esca a dezvăluit cu ce lucru o scoate din pepeni fiica sa, Alexia Eram. Orice mamă cedează în asemenea situație

Alexia Eram își dorește doi copii

Provocată de Andreea Esca să vorbescă despre momentul în care va deveni mamă, Alexia Eram a dezvăluit că își dorește doi copii până la vârsta de 30 de ani. În prezent, artista are 19 ani.

“De când mă știu, am vrut să am copii. Când eram mică, voiam șapte. Acum vreau doi, cred că sunt suficienți. Copiii își urmează părinții când vine vorba despre cum să își alcătuiască familia. Deci, da, cred că aș vrea să devin mamă cam la aceeași vârstă ca tine, poate puțin mai repede, ca să am doi copii până în 30 de ani”, a declarat Alexia Eram în cadrul unui interviu oferit jurnaliștilor revistei Unica.