Alexia Eram s-a fotografiat cu un alt băiat, iar fanii au luat-o la întrebări: “Nu mai ești cu Mario Fresh?” Cine era, de fapt, tânărul cu care s-a pozat fiica Andreei Esca

Publicat: 29/02/2020 | 11:31

Alexia Eram, fiica celebrei prezentatoare Andreea Esca, are o relație de mai bine de trei ani cu Mario Fresh, un cunoscut artist din showbiz. Recent, tânăra s-a fotografiat cu un alt băiat, iar fanii au intrat în alertă, întrebând-o dacă a început o altă relație.

“Nu mai eşti cu Mario Fresh?”, au întrebat fanii.

Citește și: Alexia Eram, atacată și jignită de fanii lui Abi Talent Cum a reacționat fiica Andreei Esca

Ulterior, s-a aflat că tânărul alături de care s-a pozat Alexia este chiar fratele ei, Aris. Astfel că fiica Andreei Esca are, în continuare, o legătură amoroasă cu Mario Fresh.

Cum l-a cunoscut Alexia Eram pe Mario Fresh

Recent, Alexia Eram a rememorat ziua în care l-a cunoscut pe iubitul ei, Mario Fresh, dar și cum s-a aprins flacăra iubirii dintre ei. Vedeta îl plăcea mult ca artist, iar Andreea Esca și Antonia… au contribuit declanșarea poveștii de dragoste dintre ei.

În mai 2016, când Alex Velea a lansat piesa «Ziua mea». Eu știam că urma să mergi la șlansareț și ți-am spus că, dacă este Mario acolo, să mă chemi, pentru că mie îmi plăcea de Mario ca artist. M-ai sunat și m-ai anunțat că Mario este acolo, așa că am venit imediat. Acolo, ai pus-o pe Antonia să-mi facă cunoștință cu el și am stat de vorbă cu el toată seara. Când am plecat, m-a întrebat care este contul meu de Instagram și dacă vreau să îmi dea numărul lui sau dacă vreau să i-l dau eu pe al meu. Eu, fără să mă gândesc, nu i-am dat numărul meu, doar l-am luat pe al lui, ceea ce a însemnat apoi că eu trebuia să îi dau prima mesaj. După ce am vorbit o vreme prin mesaje, am ieșit la întâlniri și așa ne-am îndrăgostit”, a povestit fiica Andreei Esca.

Citește și: Alexia Eram și Mario Fresh au vorbit despre sarcină: “Când ești gravidă, se zice: «burtică»”. Andreea Esca știe când va deveni bunică