Alexia Eram, prima reacție după ce iubitul ei, Mario Fresh, a fost rupt cu bătaia în Mamaia: „Viața este o…”

Publicat: 15/06/2020 | 09:07

Bătaia de pe litoralul românesc nu a lăsat-o pe Alexia Eram fără replică. După ce iubitul său a ieșit cam șifonat în urma scandalului din parcarea unui club de fițe din Mamaia, fiica Andreei Esca a avut o primă reacție. 

După ce Mario Fresh  și Jador au fost bătuți cu bestialitate în parcarea unui club de pe litoral, Alexia Eram a avut o primă reacție. Pe contul său de Instagram, fiica Andreei Esca a postat 2 fotografii cu ea, în costum de baie, alături de o descriere care poate fi ușor interpretabilă.

„Life is a beach” a scris Alexia Eram, în dreptul imaginilor. Așa cum vă spuneam, descrierea poate fi ușor interpretabilă, căci de foarte multe ori, vedetele, pentru a evita expresia urâtă „bitch”, folosesc „beach”, cuvânt care se traduce „plajă”.

NU RATA – ABI TALENT, IRONII LA ADRESA LUI MARIO FRESH ȘI A LUI LINO GOLDEN, DUPĂ BĂTAIA DE PE LITORAL: „DE JADOR CHIAR ÎMI PARE RĂU”

Așadar, este posibil ca Alexia Eram să se fi referit la faptul că „Viața este o c***a” sau o „nenorocită”, în funcție de context, mai ales că descrierea a fost aleasă de fiica Andreei Esca imediat după ce Mario Fresh și Jador au fost agresați în parcarea unui club de fițe din Mamaia.

Andreea Esca, prima reacție după ce fiica ei și Mario Fresh au fost implicați în scandalul violent de la malul mării

Celebra prezentatoare de la Pro TV a reacționat indirect în scandalul violent în care “ginerele” ei, Jador și un adolescent au fost bătuți cu bestialitate, iar Alexia Eram a privit neputincioasă scenele traumatizante. După cum puteți vedea în imaginile din galeria foto a articolului, Andreea Esca a făcut publice câteva imagini de parcă nimic rău nu s-ar fi întâmplat cu fiica sa și iubitul acesteia.

CITEȘTE ȘI – AM PUS MÂNA PE SINGURELE FILMĂRI CU BĂTAIA DIN PARCARE DINTRE JADOR + MARIO FRESH ȘI AGRESORII LOR! CÂNTĂREȚUL A LOVIT PRIMUL, IAR APOI… ATENȚIE, IMAGINI CU UN PUTERNIC IMPACT EMOȚIONAL!

Este vorba despre o filmare în care a surprins ploaia care s-a abătut asupra Bucureștiului în această după-amiază și două articole – unul de pe dilemaveche.ro, respectiv: “«Nu există călătorii decît cu trenul» – interviu cu scriitoarea Nora IUGA”, unul de pe site-ul oficial al lui Vlad Petreanu care se numește: “Însemnări de reporter: Zicerea lui Dante (I)”.