Alexia Eram, jignită în ultimul hal: „Dă Mario Fresh în tine ca..”

Publicat: 02/02/2020 | 18:05

Cine spune că viața de vedetă este una ușoară, cu siguranță nu știe ce presupune acest lucru. Are mii de fani, oameni care o apreciază din plin, dar se confruntă și cu marele val de hate. Alexia Eram, căci despre ea este vorba, a trecut printr-un episod tare neplăcut. 

Se spune, de multă vreme, că mulți viteji se arată, cu tastatura în mână. Așa se face că hate-ul a devenit un trend în lumea vedetelor, căci orice ar face personajele din showbizul nostru, există numeroase momente în care nu le sunt deloc pe plan celor care le urmăresc. Cu un astfel de episod neplăcut s-a confruntat și Alexia Eram, imediat după ew a postat o fotografie pe Instagram.

Fiica Andreei Esca le-a arătat fanilor cât de bine îi stă atunci când este machiată profesional, iar complimentele au apărut imediat din partea oamenilor care o apreciază pe Alexia Eram. Deși domnișoarele i-au spus că îi stă foarte bine, printre comentariile primite de vedetă, la fotografia respectivă s-a găsit și unul extrem de jignitor la adresa ei.

Un internaut i-a spus Alexiei Eram, fără niciun fel de menajament, un lucru extrem de urât, care probabil a supărat-o foarte tare pe fiica celebrei prezentatoare de știri. „Dă Fresh în tine ca surdul în clopot, până apari la știri la Esca” a fost comentariul lăsat de internautul răutăcios, la fotografia Alexiei Eram. Cu toate acestea, din prea multă diplomație, fiica Andreei Esca nu s-a obosit nicio secundă să-i dea vreo replică acidă. Cum se zice? Câinii latră, ursul merge!