Alexia Eram a spus adevărul. Câte tatuaje are, de fapt, fiica Andreei Esca și de ce nu era de acord știrista să o vadă cu ele

Publicat: 20/12/2020 | 21:01

Alexia Eram a fost mereu sinceră cu fanii săi, motiv pentru care nu a ezitat să le răspundă acestora la cele mai mari curiozități. Una dintre ele a fost, evident, legată de numărul tatuajelor pe care le are fiica Andreei Esca.

În cel mai recent vlog al său, Alexia Eram a vorbit despre tatuajele pe care le are, dar și despre momentul în care a decis să-l facă pe primul.

Fiica Andreei Esca a mărturisit că știrista de la Pro TV nu era întocmai de acord cu decizia ei de a se tatua înainte de a împlini 18 ani, dar după vârsta majoratului, a acceptat și acest lucru.

Ce tatuaje are Alexia Eram

Mai exact, Alexia a vorbit în vlogul său despre toate cele 3 tatuaje pe care le are. Ei bine, fiica Andreei Esca are pe corp o inimioară, un tatuaj pentru Mario Fresh, dar și unul care se leagă de familia sa.

„Sincer, după ce m-am combinat cu Mario mi-a venit această idee să-mi fac tatuaje pentru că înainte de 18 ani nu erau ai mei așa de acord cu tatuajele. Mario m-a susținut în asta. Mie îmi plac tatuajele mici și finuțe. Am o inimă care nu semnifică neapărat ceva, dar mie îmi plac inimile. Am aici unul foarte micuț. Scrie A E, pentru că toți suntem cu A E în familie, la nume și am și un tatuaj pe coaste. 

Acesta este pentru iubitul meu și înseamnă „la nebunie”, pentru că noi ne iubim la nebunie” a spus Alexia Eram, în vlogul său.