Alexandru Cumpănașu tună și fulgeră! Judecătorii au decis ca dosarul ”Caracal” să rămână la Tribunalul Olt: ”Voi depune plângere la CSM”

Publicat: 18/02/2020 | 15:15

Judecătorii Curții de Apel Craiova au respins, marți, ca nefondată cererea familiei Alexandrei Măceșeanu de a strămuta dosarul la Mehedinți. Unchiul Alexandrei a mărturisit că va reclama decizia la CSM.

„Fata de hotararea instantei de astazi prin care este respinsa ca NEFONDATA solicitarea de stramutare a judecarii procesului impotriva lui Dinca Gheorghe, fac urmatoarea comunicare oficiala in numele familiei Macesanu: ” Ne abtinem de la comentarii si supozitii ce ar fi putut sta la baza acestei hotarari insa o consideram vadit nedreapta si in calitate de persoana imputernicita notarial de catre familie, voi depune plangere la CSM cu privire la modul in care s-a judecat solicitarea de stramutare a judecarii cauzei. 

Pentru moment, comunicam doar suprinderea si nemultumirea fata de aceasta decizie luata in ciuda multiplelor elemente vadite de posibilitate a influentarii procesului la Tribunalul Olt reliefate atat de familie cat si de mass media in ultimele luni. Judecarea lui Dinca nu reprezinte pt noi o prioritate atata timp cat a fost trimis in judecata pt omorarea Alexandrei, lucru pe care familia nu il recunoastte si nu il accepta.NU acceptam insa bataia de joc la adresa familiei noastre in cadrul acestui proces inceput”, scrie pe Facebook Alexandru Cumpănașu.

La 7 luni de când Gheorghe Dincă le-a mărturisit anchetatorilor că le-a răpit și ucis pe Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu, părinții Alexandrei au avut o primă întâlnire cu monstrul din Caracal. Cei doi au fost șocați când l-au văzut pe Dincă, dar cel mai mult le-a atras atenția modul în care s-a prezentat acesta, în sala de judecată.

Părinții Alexandrei Măceșanu s-au întâlnit azi, pentru prima dată, cu Gheorghe Dincă. Ion și Teodora au ajuns în sala de judecată, acolo unde au stat față în față cu bărbatul care susține că a răpit-o și ucis-o pe fiica lor. Cei doi au fost șocați de modul în care arăta Dincă și au mărturisit că li s-a părut că acesta o duce foarte bine, lucru pe care l-au putut observa încă din primele clipe ale interacțiunii.

„Era senin, aranjat, îmbrăcat, bărbierit, chiar arăta bine, ca şi când nu ar fi făcut nimic”a explicat Ion Măceșanu, tatăl tinerei. Mai mult, mama Alexandrei Măceșanu a spus că s-a abținut cu greu să nu îl lovească sau să nu-i spună ceva urât bărbatului din Caracal.

„Când l-am văzut am simţit ca şi când ai merge cu maşina şi, la un moment dat, îţi dai seama că ai rămas fără frâne. Vă daţi seama că îmi venea să îl omor” a spus Teodora Măceșanu.